Ik durf bijna te zeggen de beste 3 monitor bureausteun die er is.
Ik was opzoek naar de monitormount der monitormounts voor mijn overkill 3 x 27 inch MSI curved monitor setup. Ik denk dat ik die gevonden heb.
[Reactie gewijzigd door LoeWn op 24 juli 2024 01:25]
Er zit een hoogte verstelling in de middelste steun en die zou wat kunnen zakken (ik heb hem zelf onderste boven gemonteerd voor extra ruimte). Maar 2 cm op het hart is wel veel.- Aangezien de schermen verschillende groottes hebben, zitten de VESA mounts niet precies op dezelfde hoogte. Zo op het oog lijkt hier een verschil van +/- 2cm in te zitten. Is de hoogte van de middelste monitor aan te passen zodat we alle monitoren aan de bovenkant kunnen uitlijnen? Er lijkt namelijk op de foto wel iets voor te zitten, maar ik kan het niet helemaal duidelijk zien.
Ik kan het voor je meten, maar even voor de vorm. Ik ben zelf 1,90m en heb een bureau op de juiste werkhoogte (78 cm) en ook de schermen op de juiste werkhoogte (hart scherm op 90° ooghoogte) en dan heb ik nog een cm of 5 ruimte over om de schermen naar boven te schuiven. en je kan de schermen altijd nog een beetje schuin omhoog stellen- Op de foto lijkt de standaard vrij laag. Ik ben dan ook bang dat de monitoren niet hoog genoeg kunnen. Zou jij een redelijke schatting kunnen maken hoe hoog de bovenkant van het VESA plaatje maximaal kan zitten boven het blad van het bureau?
[Reactie gewijzigd door SyllBill op 24 juli 2024 01:25]
3 cm is het zelfs om precies te zijn. Op zich is het ook niet heel raar aangezien 28" en 22" nogal een verschil is.Maar 2 cm op het hart is wel veel.
Achter kan je hem praktisch met de buis gelijk zetten, vaak zelfs nog wat verder naar de voorkant.Hoe ver komen de stangen naar achteren
In mijn setup is de achterkant van de voet tot het voorste puntje van het scherm 60cm. Mijn bureau is 90cm diep en heb 27 inch curved schermen die op een voor mij fijne hoek staan (waarschijnlijk voor de meeste gebruikers). Dus verschillen in setup en voorkeuren zouden wat invloed kunnen hebben op de afstand.en hoe ver zit het scherm naar voren ten opzichte van de poot/stang?
Vanaf de achterkant van de voet tot de voorkant van het middelste scherm is ongeveer 20 cm dus die ben je altijd kwijt. Met vergelijkbare steunen zal je ook waarschijnlijk 10 tot 30 cm kwijt zijn.Ik wil deze graag gebruiken in eengl hoek tussen twee muren en hoop dat het daardoor niet tever naar voren komt.