De shifts, enter en backspace zijn ruk.
Ik speel geen games die dat nodig hebben. Mijn review is meer uit 't oog van typen; niet van gamen.2KRO
De genoemde toetsen typen zeer zeker héél anders dan de kleinere toetsen; ongeacht welke switches er onder zitten. En die genoemde toetsen typen ronduit slecht.Als deze zeer doen aan je vingers ligt het helaas niet aan je toetsenbord
[Reactie gewijzigd door kimborntobewild op 25 juli 2024 21:20]
De door mij genoemde toetsen typen héél anders dan de overige toetsen, ongeacht de gebruikte switches.In principe zou de actuation force gelijk moeten zijn tussen de toetsenborden, dus ik vraag me af waar jou probleem dan precies vandaan komt.
Beter goed gejat dan slecht bedacht... ze typen i.i.g. fijner dan de HyperX. En dat euvel met die genoemde toetsen (dat die slecht typen) heeft de Pluck niet - althans, ze typen wel wat anders (ze zijn natuurlijk ook groter), maar voelen niet slecht aan zoals die op de HyperX....prijskaartje van 35 dollar wel echte Cherry MX switches gebruikt, en niet een soort knock-off.
[Reactie gewijzigd door kimborntobewild op 25 juli 2024 21:20]
Maar, de gebruike switches bepalen grotendeels nu eenmaal hoe een toensenbord typt. Ik snap niet het nut van jouw review. Veel te subjectief.Beter goed gejat dan slecht bedacht... ze typen i.i.g. fijner dan de HyperX. En dat euvel met die genoemde toetsen (dat die slecht typen) heeft de Pluck niet - althans, ze typen wel wat anders (ze zijn natuurlijk ook groter), maar voelen niet slecht aan zoals die op de HyperX.
Het is niet ongebruikelijk dat reviews ook minimaal voor een deel subjectief zijn. Kijk eens naar TopGear: veelal subjectief; en toch een zeer populair auto-programma.Veel te subjectief.
Het gaat mij niet om het wankelen; dat zal me een worst wezen...Ik snap verder wel wat je bedoeld met de brede toetsen. Als ik op dit hyperx toetsenbord op de hoeken van de rechter shift toets druk, wankelt ie een beetje. Dat voel je ook.
Ik begin dat ook te denken... Maar ik wil hem eerst nog op minimaal 1 andere PC testen. Ik kom aan veel dingen niet toe...Ik weet niet hoe de QA is bij HyperX, dus misschien heb jij slechte unit.