€ 43,63 bij bol Plaza

LG XBOOM PL2 Review

8 september 2020, laatste update op 8 september 2020, 539 views Rapporteer
Product gekocht 0

Deze speaker is klein maar fijn: ideaal voor weekendjes of dagjes weg.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Design

Minpunten

• Geen stekkerblokje

Ik was al een tijdje op zoek naar een speaker die klein en tegelijkertijd goed was. Deze heb ik eindelijk gevonden, wat een top ding is de LG XBOOM Go PL2. Hij is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en de batterij gaat ook lang genoeg mee. De geluidskwaliteit is top, vooral wanneer je gebruik maakt van de Sound Boost functie. Het geluid wordt daar niet alleen harder mee maar klinkt ook een stuk beter. De speaker is eenvoudig te koppelen via Bluetooth aan je telefoon, ik heb hier nog geen enkele keer problemen mee gehad. Om de speaker op te laden kun je gebruik maken van de meegeleverde usb-c naar usb kabel, helaas zit er alleen geen stekkerblokje bij. Dit is in principe geen probleem, want dit stekkerblokje zit tegenwoordig bij elke telefoon. Alleen wel een beetje jammer als je je telefoon en speaker tegelijk wil opladen en je geen extra blokje bij de hand hebt. Het is ook een leuke extra dat je de speaker kan koppelen met andere speakers, dit heb ik helaas niet kunnen uitproberen.

Heb jij ook een LG XBOOM PL2?