LG 28TL510V-PZ Zwart Review

3 september 2020, laatste update op 3 september 2020, 302 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ondermaats geluid; zeer dof en mono. Zelfs de vele geluidsinstelling brengen geen redding.

Pluspunten

• mooi beeld (via Telenet digirecorder)

Minpunten

• slecht geluid

2 van 5 sterren (Slecht)
Het geluid is absoluut ondermaats, het is zeer dof en klinkt zeer mono, net alsof het ergens vanuit een afgesloten plastic doosje komt. Terwijl de TV 65cm breed is, staan de 2 onderaan gemonteerde luidsprekers binnen een afstand van amper 30cm. Hadden ze verder uit elkaar gestaan en hadden ze kwalitatiever geweest, dan had het geluid heel waarschijnlijk veel beter geweest. Het aanpassen van de vele geluidsinstellingen brengt geen oplossing; het blijft letterlijk doffe ellende. Deze TV heb ik gekocht ter vervanging van een kapotte LG LCD 26 inch TV dewelke een véél véél beter geluid produceerde. Zelfs mijn kleine wekkerradio produceert een veel beter geluid dan deze nieuwe LED TV.

Heb jij ook een LG 28TL510V-PZ Zwart?

Mag ik vragen waarom je een HD-Ready TV koopt in 2020? voor hetzelfde geld koop je een full HD TV, met betere specificaties dan dit.. Kan natuurlijk een persoonlijke keuze zijn om voor deze te gaan.
Daar had ik absoluut niet op gelet. Maar van de beeldkwaliteit ben ik supercontent; de TV is wel aangesloten op een Telenet digirecorder wat dus heel veel scheelt.