€ 33,99 bij bol Plaza

NEO Coolcam Power plug Review

30 augustus 2020, laatste update op 30 augustus 2020, 129 views Rapporteer
Product gekocht 0

Als je voor weinig geld een z-wave (+) plug wil moet je deze nemen. Als je echter op de lange termijn iets wil zou ik deze overslaan

Pluspunten

• goedkoop
  • ondersteuning Homey

Minpunten

• relais gaat snel kapot
  • moeilijk in stopcontact te doen

2 van 5 sterren (Slecht)
Sinds een aantal jaren ben ik in het bezit van een Homy van Athom. Vrijwel direct besloten om de z-wave weg in te slaan omdat deze, uit mijn eigen bescheiden google onderzoek, toch de beste techniek bleek te zijn. Vanaf dat moment eigenlijk ook meteen dit merk zwave spulletjes gekocht. En hoewel ik aardig te spreken ben over de bewegingssensoren ben ik dat toch minder over de wall plugs.

Wat mij opvalt bij deze wallplugs is dat na een half jaar ongeveer de relais die er in zit kuren begint te vertonen. En dan zet ik het apparaat nit eens overdreven uit/aan. Ongeveer een a twee keer per dag. En toch steevast na een half jaar is het relais onbetrouwbaar waardoor soms het apparaat gewoon stroom doorlaat terwijl het volgens de led bovenop toch echt uit staat.

Als je nou de relais zelf zou kunen vervangen zonder moeite dan had ik er geen probleem mee. Koop een zak van die relais en hopla. Maar helaas dat gaat niet zo makkelijk.

Heb jij ook een NEO Coolcam Power plug?