Vandaag, 19 april, heb ik de kast binnen gekregen. Dit na lang wachten, want de zwarte kleur was niet meer op voorraad. Ik heb genoegen genomen met een zilveren versie van deze behuizing. Om 13.00 uur ging de bel. Een heus koeriersbedrijf leverde het grote pakketje bij mij af.
Na het openmaken van de doos was ik blij. De behuizing was zeer goed ingepakt. Als eerste viel mij het gewicht op. Toch een solide behuizing. Het deurtje was ook een blikvanger.
Het inbouwen van de hardware ging snel. De moederbord-spacers waren in overvloed aanwezig (net als alle schroeven). Ook de inbouw van de optische stations ging vliegensvlug Dit komt door de 'tool-free installation', een zeer handig iets. In 2 tellen waren mijn dvd-spelers vastgezet in de kast. Er kwam geen schroef ter pas. Het demonteren van het front, om te kijken wat er achter zat, ging snel. Helaas waren de schroefgaten iets ongelukkige gekozen, waardoor ik een aantal minuten (met de nodige scheldwoorden) nodig had om deze weer vast te maken.
Ik ben zeer te spreken over de 2 ingebouwde ventilatoren. De 12 centimeter outtake, en de 8 centimeter intake. De 12 centimeter outtake heeft ervoor gezorgd dat de temperatuur in mijn kast met 5 graden daalde. Ook de fanduct voor...
* Tuinstoel ziet geen foto*op de foto is de kast te zien met wieltjes eronder. Deze zaten er niet bij, maar heb ik zelf gekocht en ingebouwd.