Sony SRS-XB43 Zwart Review
Grote stap voorwaarts in geluid ,bouwkwaliteit en volume blijft minder dan concurrentie
Zie video's voor audio
Pluspunten
App aanpassingen Bass weergave eindelijk voldoende bij deze van sony Tweeters Waterdicht Ruime accuduur (niet zoals geadverteerd maar aardig goed) Bluetooth 5.0 ,ldac Party connect (verbind meerdere speakers) Led verlichting aanpasbaar
Minpunten
Lomp ,geen draagtouw/houder Niet de luidste in zijn klasse Advies prijs (inmiddels gedaald daarom 4 sterren) Materiaal kwaliteit niet beste Party connect zet altijd eerst bluetooth uit met verbonden apparaat
Geluidskwaliteit is prima en standaard wel wat meer in de laag afgesteld,
maar met de music app van sony veel mogelijk kwa EQ en Lichten ,
Accuduur is voldoende verwacht niet de 24uur maar de helft is met lichten aan haalbaar
Formaat is groot maar iets compacter dan bijv Xtreme 2,
wel jammer dat er geen houder of riem bij zit moelijk mee te nemen
maar met de music app van sony veel mogelijk kwa EQ en Lichten ,
Formaat is groot maar iets compacter dan bijv Xtreme 2,
wel jammer dat er geen houder of riem bij zit moelijk mee te nemen
Beoordeel deze review:
deze video is ook interessant kwa geluidskwaliteit: https://www.youtube.com/watch?v=zBCX1POEuvo
Hij is beetje te optimistisch bij de xb 43 de xtreme 2 is beter 😅
de lage tonen gaan minder laag op de x2, bij de helft van de muziek die hij speelt vind ik de ene mooier en de andere helft de andere. heb je beide zelf waardoor je tot die conclusie komt ?
Jbl gaat veel lager sony is wat dood onder de 70hz en boosted op 70-80hz . vooral volume was niet hoog vergelijken xtreme 2 en xtreme 3
Zelfs de anker Soundcore Motion+ vond ik persoonlijk heldere en natuurlijke bass geven ik heb met hem contact gehad dat misschien de units die hij had verschillen kwa geluid mijn ervaring was in iedergeval anders😰
ben zelf actief op YouTube www.youtube.com/c/techderaudios
ben zelf actief op YouTube www.youtube.com/c/techderaudios