LG Tone Free FN6 (Zwart) Review
23 augustus 2020, laatste update op 23 augustus 2020, 448 views
Rapporteer
Product geleend
De LG Tone Free HBS-FN6 bevalt mij erg goed. De oordopjes zitten comfortabel in je oor en maken direct verbinding als je ze in je oren doet. Heel soms vallen ze bij het vooroverbukken uit je oor. Het geluid is prima, niet fantastisch. Met de bijbehorende app is er wel het één en ander in te stellen, zoals het aan/uit zetten van omgevingsgeluiden (waarvan ik weinig verschil merk) en om geluiden te optimaliseren. De oordopjes zijn zelf ook te bedienen met je vinger, maar dit werkt niet optimaal vind ik. Bij aanraking gaat hij gelijk op pauze. Ik vind het een groot voordeel dat de oordopjes draadloos zijn. Verder heeft hij nog wat leuke technische snufjes zoals het doden van bacteriën door speciaal UV licht. De LG Tone Free HBS-FN6 is gemakkelijk en snel op te laden en zit in een mooie / handige case waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Op wat kleine punten na vind ik het over het algemeen fijne draadloze oordoppen. Zeker een aanrader dus!