€ 79,90 bij Amazon.nl Marketplace

LG Tone Free FN6 (Zwart) Review

18 augustus 2020, laatste update op 18 augustus 2020, 110 views Rapporteer

Prijs/kwaliteit verhouding niet best. Batterijduur is goed. Kwetsbaar (door ontbreken van kabel).

Pluspunten

• Batterijduur
  • geluidskwaliteit

Minpunten

• kwetsbaar
  • bediening niet intuïtief

3 van 5 sterren (Voldoende)
Sinds een paar weken gebruik ik deze oordopjes en ben deels enthousiast. Het ontbreken van een kabel vind ik vanuit praktisch oogpunt toch niet zo fantastisch. Omdat ik de oordopjes veel gebruik tijdens het fietsen worden ze erg kwetsbaar. Een bekabelde set oordopjes blijft hangen als ze uitvallen. Het gebruik van de case is daarentegen heel gemakkelijk. De oordopjes worden op hun plek gehouden door een magneet. De geluidskwaliteit is goed, het geluid is vol van klank. De bediening geschied door middel van touch op de zijkant. Door 1,2 of 3 keer te tikken verander je het volume of skip je een track. Bij 3x tikken lijken de oordopjes er maar 2 te hebben geregistreerd en gebeurt er iets anders dan dat ik wil. Via de app kun je de touch functies verder configureren zodat ze beter bij jouw smaak passen. De prijs.kwaliteit verhouding vind ik slecht, aangezien er (naar mijn mening) te veel minpunten zijn.

Heb jij ook een LG Tone Free FN6 (Zwart)?