Huawei P40 lite Zwart Review
12 augustus 2020, laatste update op 12 augustus 2020, 102 views
Rapporteer
Inmiddels een aantal weken aan het testen. Phone Clone geprobeerd en ging redelijk goed en vlot maar niet alle app's werden meegenomen of overgezet inclusief de gegevens. Daarin mis ik wel dat een aantal app's niet of niet goed werken omdat GooglePlayServices ontbreekt. Ook connectie met Fossil smartwatch niet mogelijk.
Pluspunten
- accu
- camera
- snelheid
- opslagruimte
Minpunten
- geen Google Play Services
- zwaar en groot
Inmiddels een aantal weken aan het testen en veel al kunnen uitproberen. Phone Clone geprobeerd en ging redelijk goed en vlot maar niet alle app's werden meegenomen of overgezet inclusief de gegevens. Daarin mis ik wel dat een aantal app's niet of niet goed werken omdat GooglePlayServices ontbreekt en daar zijn er bij die ik echt nodig heb ook voor mijn werk bv om in te kunnen loggen in het systeem. Dat maakt wel dat ik voorlopig deze telefoon niet als hoofdtelefoon kan/zal gebruiken. Ook de connectie met mijn Fossil smartwatch is niet mogelijk dus ook dat is nog een flinke tegenvaller. De camera is prima en echt top om leuke foto's mee te maken. De batterij gaat lekker lang mee dus ook dat is positief. Telefoon is een stuk groter dan mijn huidige en moet daar nog wel aan wennen ligt net wat minder lekker in de hand daardoor. Verder ga ik door met testen en hoop dat er steeds meer app's zullen gaan werken of bijkomen zodat het wel een volwaardige vervanging kan worden. Het zoeken daarvan werkt verder prima en ook kun je ontbrekende app's toevoegen aan een verlanglijst. Ook de Petal Search app is een prima aanvulling op de Huawei app Gallery want daarin zijn nog meer zaken terug te vinden maar ook hier kan ik nog niet alles te pakken krijgen wat ik nodig heb om de telefoon echt voor alles te kunnen gebruiken wat ik nodig heb en vind.