Acer Predator X35 Zwart Review

12 augustus 2020, laatste update op 12 augustus 2020, 1.214 views Rapporteer

Wil je de beste game ervaring en maakt geld niet uit: ga dan absoluut voor deze monitor!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Groot scherm
  • Makkelijk te installeren
  • 200Hz
  • Veel features

Minpunten

• Prijs
  • Connectiviteit

Inleiding
Ik heb deze monitor twee weken mogen gebruiken, dus het is nu tijd voor een review.

Allereerst wil ik even het volgende kwijt: in deze review beschrijf ik hoe ik het gebruik van deze monitor heb ervaren en wat mijn eerlijke mening er over is. Ik ga daarbij niet in op alle technische aspecten van het hele verhaal. Er zijn meer dan genoeg reviews te vinden die dit wel doen en mijn kennis is gewoonweg niet groot genoeg om hier op in te gaan.

Inhoud
Contrast ratio: 2,500:1
Reactietijd: 2 ms GTG
Overklok-vernieuwingsfrequentie: 200 Hz
Ondersteunde kleuren: 1.07 miljard
Helderheid: 600 cd/m² - Oorspronkelijk, 1000 cd/m² - Peak (HDR Mode)
Backlight: LED
Kijkhoeken: 178° Horizontaal, 178° Verticaal
Standaard: Tilt (-5°~35°), Swivel (-45°~45°), Height adj (130 mm)
Luidsprekers: 2 x 4 W
Poorten & connectors: 1x HDMI®-in, 1x DisplayPort, 1x USB 3.0 Upstream, 3x USB 3.0 Downstream
Vermogen: 77,20 W (Power On)
Kleuren: Zwart
Tearingpreventie technologie: NVIDIA G-SYNC™ Ultimate
VESA-compatibel: 100 x 100mm
Gewicht (bij benadering): 10,35 kg en 13,39 kg met standaard
Garantie: 3 Jaar

Uitpakken en uiterlijk
De monitor komt echt in een gigantisch grote doos, om deze doos naar boven te krijgen heb je zeker twee personen nodig!

Op de zijkant van de doos zien we de indrukwekkende specificaties van de monitor.

Bij het openen van de doos zien we alle meegeleverde accessoires:
  • Handleiding
  • Hdmi kabel
  • DisplayPort kabel
  • Usb A 3.0 kabel
  • Power kabel
  • Power blok
  • Spacer voor een muurbeugel

Als we het piepschuim weghalen zien we dat de voet als is gemonteerd, erg handig! Geen schroevendraaier o.i.d. nodig om de monitor te installeren.

Wat mij direct opvalt is dat de voet echt heel veel ruimte inneemt, een diep bureau is dus zeker een must! Mijn bureau is 'maar' 60cm diep, niet echt handig met zo'n grote voet. Gelukkig kan ik gebruik maken van de muurbeugel, verderop meer hierover.

Features
De voet van de monitor kan 130mm in hoogte verstelt worden.

Ook kan de voet 45 graden naar link en rechts draaien.

Tot slot kan de voet 5 graden naar beneden en 35 graden omhoog worden gekanteld.

Waar ik me eigenlijk wel over heb verbaast zijn de hoeveelheid aansluiten, maar één displayport en één HDMI (weliswaar HDMI 2.0) poort. En 3 USB 3.0 poorten en audio uitgang.

Op de achterkant van de monitor vinden we 4 knoppen en een joystick om het onboard menu van de monitor te bedienen.

De monitor is uitgerust met 4 led strips aan de achterkant, de verlichting is te bedienen via het onboard menu. Ziet er leuk uit, maar het is niet vel genoeg zodat het op de muur achter de monitor goed te zien is.

Als je van plan bent om de monitor op de hangen, houdt dan rekening met de spacer. Zonder de spacer is het niet mogelijk om de monitor aan de muur te bevestigingen en het voegt toch een paar centimeter extra dikte toe aan een monitor die als niet de dunste is.

In gebruik
Direct na het installeren was ik verkocht, wat een mooie monitor! Zelf gebruik ik dagelijks een curved 34 inch 144Hz monitor, maar deze monitor zit echt totaal in een andere league! De kleuren worden mooi weergegeven en zelfs de ingebouwde speakers zijn redelijk te noemen.

Via het onboard menu kan de 'Over Clock' functie aangezet worden, die zorgt er voor dat de 200Hz ingeschakeld kan worden.

Het onboard menu werkt overigens erg prettig met de joystick op de achterkant, via dit menu is de monitor helemaal in te stellen naar wens.

De kijkhoeken van de monitor zijn ook erg goed te noemen, van alle kanten blijven de kleuren mooi en tekst blijft prima te lezen.

Wat moet ik hier neerzetten? De specs van de monitor spreken voor zichzelf en het maakt alles zeker waar! Zou ik er zelf zoveel geld aan uitgeven? Waarschijnlijk niet, maar als je het echt het beste van het beste zoekt, dan kan je met deze monitor niet fout zitten!

Heb jij ook een Acer Predator X35 Zwart?

Bedankt voor je review. Het is echt een supermooi ding!

Wat voor bureau is dat, als ik het vragen mag :P ?
Bedankt! Het bureau is zelf gemaakt met 2 ikea Alex ladeblokken en 2 ikea Saljan keuken werkbladen :)