Samsung Galaxy A3 (2017) Zwart Review

7 augustus 2020, laatste update op 7 augustus 2020, 188 views Rapporteer
Product gekocht 0

Te weinig intern geheugen, verder echter helemaal perfect!

Pluspunten

• IP68
  • Geluidsopnamen zijn stereo
  • 3,5mm jack aansluiting
  • USB-C
  • NFC
  • OLED

Minpunten

• Intern geheugen is maar 16GB
  • Veel bloatware

Eén groot nadeel, en daar begin ik meteen maar mee: het interne geheugen, is maar 16GB. Daarom is het extra jammer dat er zoveel bloatware op zit, die ook nog eens niet te verwijderen is. En 16GB is echt weinig, want 7GB wordt meteen al door het besturingssysteem en de niet-verwijderbare standaard apps in gebruik genomen. Dus heb je maar 9GB over, en dat is zo vol.

Het geheugen is wel uit te breiden, maar dit is niet echt een oplossing, veel apps willen alleen maar op het interne geheugen, de laatste tijd moest ik echt steeds vaker apps en data verwijderen omdat ik steeds tegen de grens van het interne geheugen aan liep, terwijl ik de sdcard nooit vol kreeg.

Maar verder is echt alles aan dit toestel perfect!! Wat ik helaas in de specificaties van welke telefoon dan ook nooit zie, is of de geluidsopnamen (van audio recorder en camera) in stereo zijn. Deze telefoon heeft dat in ieder geval wel. De rest van de specificaties zijn dacht ik wel duidelijk.

Ik heb er twee jaar plezier van gehad, maar het tekort aan intern geheugen heeft er uiteindelijk wel toe geleid dat ik inmiddels een andere telefoon heb gekocht.

Dus alleen als je weinig apps gebruikt is dit een prima toestel.

Heb jij ook een Samsung Galaxy A3 (2017) Zwart?

Heel fijn basic telefoontje inderdaad. Voor een prikkie 2dehands te vinden. Behuizing, scherm en coating zijn van topkwaliteit. Onopvallend goed.