€ 393,- bij Proshop.nl

ASUS ROG Rapture GT-AX11000 (90IG04H0-MO3G00) Review

4 augustus 2020, laatste update op 4 augustus 2020, 630 views Rapporteer

Na vele problemen en slechte wifi in huis van Ziggo op advies van mijn buurman op zoek gegaan naar een Asus Router. Direct toen de Rog Rapture GT-AX11000 op de markt kwam gekocht. Direct fantastische wifi in huis, wat een bereik! Absolute Aanrader! Kopen!

Pluspunten

• Snel!! Super Snel
  • Weergaloos Bereik
  • software updates
  • wifi 6
  • trendmicro beveiliging (IoT)
  • Vele vele functies
  • ook voor niet gamers een top router!

Minpunten

• prijs (maar de investering waard)
  • formaat is vrij groot (wel stoer uiterlijk)

De software op de iPhone was in het begin af en toe niet stabiel, en de router met heel veel functies zijn na diverse updates weergaloos goed te noemen en hetzelfde voor de app. Nog een voordeel van deze router en of van Asus. Ze updaten! Heerlijk om te zien dat je product keer op keer beter wordt gemaakt.

Nu even ruim 1,5 jaar later kan ik zeggen dat het een super aankoop is geweest! Draadloos via wifi halen we ook gewoon de snelheid van ons internetabonnement! (500mb) dus internet via utp kabel is niet nodig.
We hebben overal top wifi. Beneden, in de slaapkamers en zelfs in de garage en op zolder.

Veel apparaten tegelijk online? Deze router draait er zijn hand niet voor om. Of het er nu 30 zijn, of 50 omdat je zoon/dochter een feestje geeft, niets is te gek voor deze router.
Met deze router en WIFI 6 ben je klaar voor de toekomst en IOT dankzij de trendmicro bescherming
Een absolute aankoop aanrader!

Heb jij ook een ASUS ROG Rapture GT-AX11000 (90IG04H0-MO3G00)?