LG Nanocell Nano80 (2020) 65" Zwart Review
30 juli 2020, laatste update op 30 juli 2020, 200 views
Rapporteer
Fantastische beeldkwaliteit waarbij je jezelf geen zorgen hoeft te maken over ontbreken surroundsysteem
Pluspunten
- Afwerking
- Beeldkwaliteit
- Vormgeving
- Gebruikersgemak
Minpunten
- de ps4 wordt aangezet door de magic remote
Heerlijk toestel, vanaf moment één genoten.
De vormgeving en afwerking zien er fantastisch uit, daarnaast is de installatie voor iedereen met gemak te doen. Je wordt goed door de nodige menu's geloodst.
Wanneer de volledige installatie is afgerond en alle randapparatuur is aangesloten komt het moment waar je de tv voor hebt, namelijk kijken! En dat is genieten!
De kleuren zijn mooi helder en natuurlijk, geen overdreven correcties, maar gewoon goed en prettig kijken! Waar ik eerst bang was voor matige zwartwaarden heeft me dat meer dan positief verrast, tuurlijk is het geen diepgaande zwartwaarde zoals bij Oled maar echt super goed te noemen.
Verder is er nog voldoende gebruikersgemak, zo is middels de Magic Remote alle randapparatuur te bedienen en zijn er diverse sneltoetsen op, waardoor je binnen mum van tijd op de gewenste plekken terecht komt. Ook is alles naar eigen wens in te stellen, het kost je wel wat tijd om het volledig naar eigen smaak te maken, maar enorm prettig dat dit natuurlijk kan.
Zelf ben ik regelmatig aan het gamen, en ik prefereer deze tv boven mijn gamingmonitor. Het gaat heerlijk soepel en vlekkeloos met hierbij ook goede kleuren.
Resume, het is een toestel wat ik iedereen kan aanbevelen. Uiteraard, het is geen Oled maar qua prijs/kwaliteit wel een tv die zeer dicht in de buurt komt!