€ 280,- bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Portable SSD T5 500GB Blauw Review

20 juli 2020, laatste update op 27 juli 2020, 446 views Rapporteer
Product gekocht 0

Zeer goed product.

Veel waar voor je geld.

Pluspunten

• Veel opslag capaciteit
  • snelle USB C
  • Klein makkelijk mee te nemen.

Minpunten

• Geen

Ik gebruik deze Samsung T5 SSD inmiddels al weer 3 jaar, Toen hij pas op de markt was koste hij €149,-

Ik ben zeer tevreden over deze SSD ik vind het een prettige kleine snelle SSD, 535,5 lezen 486,5 schrijven met de 10 gbps USB C aansluiting.

Deze Samsung T5 SSD is inmiddels 4567 uur actief. Al deze informatie kun je uitlezen met het gratis programma Crystal DiskInfo.

Tegenwoordig gebruik ik de Samsung T5 als download SSD als deze vol is kopieer ik de data na een externe USB HDD.

De Samsung T5 word aangeboden voor €70,- / €80,- even op de aanbiedingen en acties letten.

Heb jij ook een Samsung Portable SSD T5 500GB Blauw?

Inderdaad voordelig te vinden dezer dagen, heb er onlangs ééntje gekocht bij Alternate voor 79 €. Zeer tevreden van de prestaties. Ik gebruik het vooral om GoPro content of andere videocreaties vanaf men PC op de TV te bekijken.
Ik wacht nog even dat de prijzen verder zakken dan wil ik 1 TB SSD kopen.

Jammer dat 1 januari 2021 het gratis importeren tot €22,- word afgeschaft. De bedoeling is dat mensen meer spullen in Nederland gaan kopen en minder spullen in China gaan bestellen.

Ik bestel graag computerspullen uit China ze verkopen hele goede en goedkope moederborden voor nog geen €50,- vergelijkbaar met dure moederborden van €250,- €300,-

Van Aliexpress is inmiddels bekend dat ze een distributiecentrum handelspost(en) en zelfs winkels gaan openen in Europa of al hebben geopend.

Ach ach de Nederlandse Winkels en webwinkels die klagen al jaren steen bij been. Het grote probleem in Nederland is dat er te veel partijen aan 1 product willen verdienen. Heel vaak als je iets uit China besteld gaat het van fabrikant "producent" direct naar de consument.

Ik ga er vanuit dat ik volgend jaar gewoon mijn computerspullen kan blijven bestellen vanuit China mogelijk moet ik iets meer gaan betalen voor de verzendkosten.

Lex

[Reactie gewijzigd door LEX63 op 27 juli 2024 04:13]