Sonos Beam Wit Review

17 juli 2020, laatste update op 17 juli 2020, 539 views Rapporteer
Product gekocht 0

Het is een mooi vorm gegeven device met goed geluid maar voor mij persoonlijk te weinig mogelijkheden

Pluspunten

• Sonos eco systeem
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid

Minpunten

• Prijzig
  • Alleen dolby digital

Ik heb de Beam aangeschaft om mijn oude 3.1 systeem te vervangen door een 5.0 systeem (Beam + 2x One). Het geluid klinkt in zowel stereo als Dolby Digital mooi. Ik heb voor Sonos gekozen omdat ik het design en eco systeem fraai vindt.

Ik had mij van te voren niet zo goed verdiept in de verschillende audio filters die er bestaan en hoe dat compatibel is met de Beam. Als je alleen Dolby Digital wilt afspelen is de Beam een goed device. Ik ben er echter tegen aangelopen dat dit voor mij niet voldoende is. Via de Chromecast en Xiaomi Mi Box S kreeg ik het niet voor elkaar om Dolby Digital af te spelen. Met oog op de toekomst heb ik liever een device dat meer filters aan kan (Atmos, DTS, etc..). De Beam gaat dus terug.

Heb jij ook een Sonos Beam Wit?

Alleen een HDMI aansluiting voor ARC, geen HDMI ingangen, ondersteunt veel te weinig geluidsformaten (en dat is het primaire doel van een Sonos!), dit apparaat kan geen receiver vervangen!