Lenovo IdeaPad Duet Chromebook (ZA6F0027NL, Qwerty toetsenbord) Blauw Review

15 juli 2020, laatste update op 15 juli 2020, 917 views Rapporteer

Dit is de definitie van waar voor je geld. Ideale formfactor voor on the go werkzaamheden. Ik gebruik hem voor office taken, netflix, browsen en wat andere lichte taken.
Scherm is kraakje helder en de juiste resolutie voor het formaat. Bijgeleverde accessoires stellen niet teleur.

Pluspunten

• prijs/kwaliteit
  • scherm (helder!)
  • Chrome OS
  • Batterij
  • nog een keer prijs/kwaliteit
  • toetsenbord en backcover zitten er bij

Minpunten

• Usb-c poort extra
  • scherm niet altijd goed beschermd

Chrome OS loopt soepel en (ben windows&android gewend) na een korte periode wennen, snap ik het gemak van Chrome OS helemaal. De camera voor videobellen heeft zeker niet teleurgesteld.
Het toetsenbord (wat je er bij krijgt) is erg prettig (gezien de dikte) en de trackpad doet prima werk, al zal je sneller gebruik maken van het touchscreen. De bouwkwaliteit van de tablet is bovenverwachtig goed, alleen krijg het scherm wel snel krasjes (ik zoek nog naar een protector) Een USB-c poort extra was fijn geweest.

Heb jij ook een Lenovo IdeaPad Duet Chromebook (ZA6F0027NL, Qwerty toetsenbord) Blauw?

Toevallig gisteren weer gezocht en via Amazon NL gevonden. Ben voor een glazen versie gegaan, er was ook een 'sticker' variant. https://www.amazon.nl/gp/...kage_o0_img?ie=UTF8&psc=1

Ben nog steeds tevreden met de duet. Gewoon day2day gebruik voor lichte taken is heel relaxed. Heb nu ook een bluetooth muis erbij en werk ideaal als 'laptop' op deze manier.

Hopelijk vind je snel een mooie opvolger!
Heb je die protector inmiddels gevonden?

Dit Chromebook ziet er uit als een waardig opvolger van mijn 4 jaar oude Lenovo Yoga en ben ook wel benieuwd naar jouw ervaringen na jouw review.

Greetz,

Sjonnie
Hi,

Tja, met zulke lovende woorden kan ik natuurlijk niets anders doen dan dit tablet/Chromebook aanschaffen. Dat heb ik dan ook zojuist gedaan. Dank voor de link naar de protector. Die ga ik ook maar bestellen voor de zekerheid.

Greetz,

Sjonnie