Wordt verwacht

Apple AirPods Pro (Wit) Review

10 juli 2020, laatste update op 10 juli 2020, 1.396 views Rapporteer

Eigenlijk blinken de airpods pro nergens echt uit maar het totaal plaatje is wel goed.

Maarrrrr.......

Na ongeveer 2 a 3 maanden is de linkse airpod gaan kraken, dit doet hij alleen als je ANC of transparantie mode aan hebt staan. Dit probleem komt blijkbaar veelvuldig voor.

Pluspunten

• Transparatie mode is super
  • Scoort op alle punten redelijk
  • Kleine case

Minpunten

• Na 2 a 3 maanden kapot
  • Blinkt eigenlijk nergens uit
  • Slechte kwaliteit

2 van 5 sterren (Slecht)
In principe een goed product, scoort eigenlijk op alle gebieden redelijk....maar de kwaliteit blijkt matig te zijn.

Nadelen....
Ze kunnen niet met meerdere devices tegelijk aangesloten zijn en "seemless switchen". Je moet handmatig schakelen tussen devices.

Prijs....Als ze naar behoren zouden werken dan vindt ik het acceptabel.

Dan rest de vraag, zou ik ze nog een keer kopen? Als een product na 2 a 3 maanden kapot gaat dan kan ik ze eerlijk gezegd niet aanraden en zou ze niet nog een keer kopen. Nu moet ik weer garantie gaan claimen waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.

Hopelijk lossen ze de problemen op met een tweede versie.

Eindbeoordeling Slecht, als de linkse Airpod onder garantie vervangen wordt dan wil ik het oordeel ophogen naar voldoende. Maar eerlijk gezegd is het waarschijnlijk wachten tot het weer fout gaat.

Heb jij ook een Apple AirPods Pro (Wit)?

Ik baal er eigenlijk ook wel van dat mijn AirPods (geen pro) nu al niet langer bruikbaar zijn ivm versleten batterij en ze dan waardeloos zijn.... En accu wordt uiteraard uitgesloten van garantie en twee nieuwe kosten €110 terwijl je voor €125 een geheel nieuw product met case en kabel koopt...
Hoelang heb je ze gebruikt?
20 maanden, ik heb nu nieuwe pro's gekocht bij aanbieding Mediamarkt afgelopen week voor €199, nog niet uitgepakt want vraag me eigenlijk af of ik niet beter voor €25 QCY T5's moet kopen...

[Reactie gewijzigd door 1ehans op 26 juli 2024 02:43]