Sony Xperia 1 II Zwart Review
10 juli 2020, laatste update op 10 juli 2020, 173 views
Rapporteer
Fantastisch toestel van Sony dat alle verwachtingen meer dan overtreft!
Pluspunten
- Groot beeldscherm
- Haarscherp beeld
- Zeer goed geluid!
- Licht in de hand
- Goede batterijduur
Minpunten
- Selfie camera is niet echt goed
Meteen bij uitpakken merk je hoe mooi dit formaat telefoon van Sony is! Ligt ontzettend fijn in de hand en lekker licht! Het langere beeldscherm is fantastisch om films op te kijken! Qua geluid ook echt gewoon perfect! Moet eerlijk toegeven dat ik inmiddels vaker op telefoon iets kijk dan op tv.... Waar ik zelf als hobbyfotograaf ontzettend nieuwsgierig naar was is de camera uiteraard! Het was eerst even uitvogelen maar WoW! Het doet niet echt onder aan mijn professionele camera...! En veel makkelijker mee te nemen! Gewoon haarscherpe foto’s en veel mogelijkheden! Gewoon echt een aanrader. Kritische noot... de frontcamera valt me wel iets tegen... zit behoorlijk verschil in ten opzichte van de andere camera. Wat ook erg fijn is dat dit toestel weer gewoon een jackplug aansluiting heeft! Geen gedoe meer met tussenkabeltjes!
Toestel heel verrassend lange batterijduur, en dat met alle hoogstaande kwaliteiten! Dacht dat ik niet van mijn iPhone verslavend afkwam... maar kom daar nu op terug! Fantastisch toestel!