€ 148,89 bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Galaxy A50 Zwart Review

9 juli 2020, laatste update op 10 juli 2020, 252 views Rapporteer
Product gekocht 0

Gezien de eerdere reacties over de A51 - b.v. over bluetooth en niet geweldig verbeterde camera - ben ik blij dat ik nu toch voor de 1 jr eerdere A50 heb gekozen.

Pluspunten

• (s)Amoled-scherm is fantastisch.
  • Na recente software-update is camera-stabiliteit gelukkig verbeterd.
  • Nu voor een goede prijs. ( Omdat de telefoon toch al weer van 2019 is. )
  • Gebruik gewoon pincode-inlog. Is sneller dan met vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Minpunten

• Met bijgeleverd hoesje voelt de telefoon wat lomp en zwaar aan.
  • Camera is nogal gevoelig voor bewegingen.
  • Vingerafdruk gewoon vermijden. Instellen op pincode-verificatie.

Ik zie in de eerdere reacties over de A51 wat klachten over Bluetooth en de niet zo geweldig verbeterde camera.
Zelf heb ik nu een 1/2 jr toch de wat oudere A50 van 2019.

Sommigen vonden die camera ook niet helemaal goed, maar met een recente software-update heeft die b.v. wel betere stabiliteit gekregen.

Zelf heb ik nu gemerkt dat de telefoons te groot worden. A50 = 6,4 inch terwijl de A40 ( van m'n vriendin ) 5,9 is. En dat is toch wel tot het max. hanteerbaar.
De doorontwikkeling door fabrikanten moet dus beslist niet door formaat scherm gebeuren.

- Nog even een tip. Geldt voor A50 maar is wellicht ook beschikbaar voor A51 . -

Als je de notch bovenin scherm niet mooi vind ( althans ik zelf niet ) dan kun je die 'uitschakelen' .
Ga in Instellingen naar Display.
Doe dan Apps op volledig scherm.
Klink rechts op de 3 verticale stipjes. Er verschijnt Geavanceerde instellingen. Klikken.
Activeer dan Uitsnede camera verbergen.
Truc is dat de grootte van het scherm eigenlijk verkleind wordt tot net onder de notch ( dus ik denk dan 6,3 inch ) .
Voilà.

Heb jij ook een Samsung Galaxy A50 Zwart?