LG 32LM6300PLA Zwart Review

Birdyvogel
6 juli 2020, laatste update op 6 juli 2020, 1.988 views Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Prima 32 inch full HD tv voor goede prijs. Ik had de tv binnen 5 minuten uitgepakt, pootjes eronder en de installatie menus doorgelopen. De installatie wijst zich vanzelf/makkelijk. Beeld: Uitstekend, Geluid: goed, Bediening:
Intuïtief en logisch. Uitstekende tv voor in de keuken. Erg tevreden met deze aankoop. aanrader !

Pluspunten

• beeld is prachtig full HD
  • geluid is goed
  • LG webOS
  • makkelijke installatie
  • reageerd snel op input via afstandsbediening

Minpunten

• geen

De Lg32lm6300 is een prima 32 inch full HD tv voor goede prijs.

Uitpakken en installatie:
Ik had de tv binnen 5 minuten uitgepakt, pootjes eronder en de installatie menus doorgelopen. De installatie wijst zich vanzelf/makkelijk. De tv zoekt bijvoorbeeld zelf welke ingangen worden gebruikt.

Beeld:
Uitstekend beeld. Het is een full HD tv met HDR (high Dynamic Range) instelling. Je hebt goedkopere tvs die HD ready zijn en je ziet het verschil in scherpte met full HD direct. Die 100 euro extra voor full HD is het absoluut waard.

Instellingen:
Het LG instellingen menu is logisch ingedeeld en de instellingen zijn makkelijk te vinden. Er zijn minder uitgebreide instellingen dan bij duurdere/grotere tv s maar voor een 32 inch tv meer dan uitgebreid genoeg.

Geluid:
Het geluid is goed voor een relatief goedkope tv en je kunt in de instellingen uit een aantal voorgeprogrammeerde keuzes kiezen zoals bioscoop enz. Ik heb de standaard keuze niet veranderd omdat die voor gebruik als extra tv in de keuken voldeed.

Bediening:
Intuïtief en logisch.

Conclusie:
Uitstekende no nonsense tv voor in de keuken. Erg tevreden met deze aankoop. aanrader !

Heb jij ook een LG 32LM6300PLA Zwart?

Hey Birdyvogel,

Zou je mij misschien kunnen vertellen of deze tv ook over (Apple) Airplay beschikt nadat alle updates van de tv zijn uitgevoerd? De LG site geeft aan van niet, maar het beschikbaar maken van Airplay is wel met terugwerkende kracht als update beschikbaar voor tv's van modeljaar 2019 (en sommige 2018's). En ik weet niet of ze dan de productpagina's op de LG site daarmee updaten. Dus vroeg me af of deze ook die update ontvangen heeft.
Hey crasstest. Deze tv heeft geen Apple Airplay. Dit is de lijst met TV's die Apple Airplay ondersteunen (Airplay 1 of Airplay 2): https://tweakers.net/tele...hgYWhoZKOkqGxuaWlUmxtbS0A

Deze TV heeft de update voorlopig nog niet ontvangen en ik verwacht ook niet dat die update eraan komt voor deze tv.

[Reactie gewijzigd door Nikolaa op 27 juli 2024 06:22]

Kan de helderheid ook heel laag zodat hij ook op de slaapkamer te gebruiken is zonder blind te worden ;)
Ben plasma gewend en telkens als ik een LCD zie vind ik ze zo flets en te licht voor slaapkamergebruik.
Hallo Harley,
sorry voor mijn late reactie.
Zelf als ik de tv op de laagste helderheid zet kan ik hem niet echt goed dimmen. Er blijft een flinke hoeveelheid licht/energie van het beeld komen. Dus misschien iets minder geschikt voor slaapkamer.
Met plasma is veel meer mogelijk inderdaad. Maar flets is deze tv niet met HDR modus ingeschakeld.
No problem, heb toevallig vorige week de voorloper van deze gekocht, volgens mij exact dezelfde tv qua paneel en mogelijkheden alleen andere behuizing (NL wit staat beter bij de kast waar die instaat) en voor een LCD valt ie me zeker niet tegen. Maar plasma blijft toch fijner kijken haha.

[Reactie gewijzigd door harley op 27 juli 2024 06:22]

De vraag van harley hierboven zie ik ook graag beantwoord :)
Hallo Harmani,
zie mijn reactie op vraag Harley.