Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT Special Edition Review

1 juli 2020, laatste update op 1 juli 2020, 508 views Rapporteer

Zeer tevreden! Smooth AF! Mooie kleuren, stil, en prachtig beeld.

In mijn kast kunnen gpu's maar tot 300mm, deze is 305mm en hij past er nipt in, maar zeker nog 1.5cm van de fans af.

De Sapphire Trixx software is simpel en handig.

Pluspunten

• snel en makkelijk te installeren
  • super graphics, smooth
  • wordt niet warm
  • geweldige rgb kleuren
  • stil

Minpunten

• geen rgb kabeltje bij geleverd
  • beetje groot
  • weinig presets

Zeer tevreden! Na de ASUS 5700 xt Tuff oc 8gig Gaming initieel te hebben gekocht en er SUPER veel problemen mee te hebben gehad (random uitvallen van pc, blackscreens, bluescreens, etc...) heb ik na veel gedoe met RMA mijn geld terug gehad en deze gekocht.

Ik heb hem nu een dikke week en geen enkel hapering, blackscreen, bluescreen of wat dan ook gehad. Werkt smooth AF en ziet er ook nog eens geweldig uit.

Mijn kast zou gpu's maar tot 300mm kunnen zetten, deze is 305mm en hij past erin, nipt, maar zeker nog 1.5cm van de fans af.

De Sapphire Trixx software is simpel en handig en fijn om kleurtjes in te stellen. Jammer dat het maar een few presets zijn. Er zit ook geen rgb kabeltje bij anders zou ik deze kunnen aansluiten op mijn Icue panel en het zo kunnen syncen met mijn fans.

De hele technische kant kan ik helaas niet echt reviewen, daarvoor is mijn kennis ietjes te weinig.

Heb jij ook een Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT Special Edition?

Welke kast heb je, als ik vragen mag? Zelf een Define Mini C, een uATX kast en daar past tot 315mm in, MET front fan erin.
Ben nog steeds zeer geinteresseerd in deze kaart, zeker gezien deze waarschijnlijk goedkoper gaat worden met al het nieuwe geweld op komst.
Hey, sorry voor het late antwoord. Ik heb de 1xCorsair iCue 220T TG Black Midi Tower Behuizing.

Groetjes