€ 599,- bij Amazon.nl Marketplace

LG UltraGear 34GN850-B Zwart Review

29 juni 2020, laatste update op 29 juni 2020, 552 views Rapporteer
Hands-on +1

De LG Ultragear voldoet aan de eisen van de hedendaagse veeleisende gamer. De grote van het scherm zorgt ervoor dat je alles meekrijgt wat er in de game gebeurt. En dankzij de schitterende kleuren en hoge FPS zijn de graphics een genot om naar te kijken.

Pluspunten

• Hoge FPS
  • Snelle reactietijd
  • Vormgeving frame en monitor

Minpunten

• Geen ingebouwde speakers (niet perfect nodig voor gamers)
Tijdens het uitpakken en in elkaar zetten van het scherm voel je gelijk dat het een high end monitor betreft waarover is nagedacht. Geen onhandige schroeven maar een simpel click en go systeem waardoor het scherm binnen no time gereed is voor gebruik.

Nog niet eerder heb ik een dusdanig scherm voor me gehad. De hoge fps, snelle reactietijd en de heldere kleuren zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten en presteren terwijl je snelle games speelt als overwatch of call of duty.

Met mijn huidige videokaart (GTX1080, 8gb) haal ik eenvoudig 150 fps. Een volledige 160 fps haal je door ook een goede CPU te hebben. Dit is dan ook een advies om naast een goede GPU een net zo volwaardige CPU te installeren in je PC. Maar goed 150 FPS is ook meer dan genieten.

De HDR optie is indrukwekkend. Er komt een enorme hoeveelheid licht extra op het scherm waardoor het er grafisch allemaal nog bruter uit kan zien. Let wel op ‘kan’, want niet alle games zijn mooier met HDR ingeschakeld.

Ik kan dit product aanraden voor gamers met hoge eisen en die de komende jaren een high end monitor willen bezitten. Sneller dan 1ms gaat het niet worden en 160 fps is voor het oog al bijna onmogelijk om waar te nemen.

Conclusie: 5/5

Heb jij ook een LG UltraGear 34GN850-B Zwart?

Beste,

Ik zie dat jij 150 fps haald met een gtx1080. Ik ben erg benieuwd hoe je dit haalbaar maakt. Heb je dan alles op low staan?

Bij welke games haal jij 150 fps met dit scherm en gtx 1080?

Alvast bedankt voor je moeite.