MS-Tech MC-210 Review
24 juni 2010, laatste update op 26 juni 2010, 403 views
Rapporteer
Het is een mooie kast maar wel een hele kleine. De prijs kwaliteit verhouding vind ik goed.
Een aantal nadelen die ik heb ondervonden tijdens het inbouwen:
Ik moest effe zoeken naar een processor koeling die plat genoeg was om in de kast te passen kast 11cm hoog.
Twee Psi sloten zijn niet meer bruikbaar omdat de voeding er precies boven hangt
Het grootste nadeel ondervond ik bij het inbouwen van dvd brander, tussen processor koeling en dvd had ik nog precies 2mm speeling zonder bekabeling.
Tevens is de bekabeling vanuit de voeding niet lang genoeg, een tweede harde schijf kon ik dus niet aansluiten vanwege een te korte voedingskabel.
Een aantal nadelen die ik heb ondervonden tijdens het inbouwen:
Al met al ben ik toch erg tevreden met deze kast, toch jammer dat de fabrikant geen rekening houd met dvd spelers plus de bekabeling (moest een data kabel half slopen om het allemaal passend te krijgen en het ging eigenlijk net niet maar het werkt). En de bekabeling vind ik gewoon slecht 3 cm langer en je hoeft niet meer te kutten met verleng kabels.
Dit is mijn mening verder heb ik geen nadelen ondervonden.