De Fossil Hybrid HR is waarschijnlijk een van de meest interessante hybride horloges die momenteel op de markt is. Ik denk dat Fossil een erg vernuftig horloge heeft weten te maken en het absoluut een van de beste hybride horloges is die ik tot nu toe heb getest. Echter, heb ik wel een aantal opmerkingen die ik hieronder in mijn video deel. Daaronder kun je een paar highlights lezen.
3ATM is waarschijnlijk meer dan prima voor de meesten, maar voor de volgende generatie zouden 5ATM- en bijbehoren sportmodi een leuke goede toevoeging zijn. De barometer en GPS zijn geen grote missers voor mij zelf, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommigen wel is. De stappenteller kan wel wat finetuning gebruiken (terwijl ik sliep werden er stappen geteld + wanneer ik aan het typen was op een toestenbord, zie mijn YT video) en had 'm eigenlijk naar 3 sterren gedrukt, maar mijn ervaring met Fossil is dat zij een goede track-record hebben wat betreft software.. dus hopelijk komt dat goed. De prijs is een beetje hoog, zeker vergeleken met de andere hybride horloges die ik heb getest, maar ik denk dat je er genoeg voor terugkrijgt om deze prijs te rechtvaardigen. En bovendien, als je je horloge niet om de dag wilt opladen, is dit zeker een overweging waard.