€ 81,89 bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Galaxy A8 (2018) dual sim Zwart Review

15 juni 2020, laatste update op 15 juni 2020, 252 views Rapporteer
Product gekocht 0

Heel fijn toestel en niet slechter vind ik dan de S8. Een goede telefoon voor een goede prijs, zeker je geld waard.

Pluspunten

• Mooi design

Minpunten

• Speaker op vervelende plek
  • Niet veel telefoons hoesjes voor beschikbaar

Heel fijn toestel en niet slechter vind ik dan de S8. De telefoon is wel lang en heeft daarom wel een rare resolutie. Soms lastig met afbeeldingen en foto's maken maar dat maakt de telefoon zeker niet minder.

Mijn telefoon is wel al snel stuk gegaan door een ongelukkige val op het asfalt. Dus de voorkant van mijn telefoon was helemaal stuk gelijk. Na de reparatie heb ik nooit meer een kras of barst gehad. En ik heb ook geen screenprotector gebruikt maar wel de Samsung Neon Flip Cover. Die de val wel een beetje verzacht.

De telefoon is snel, heeft handige functies, mooie kleuren en je kan er goed films, series en video's op kijken. Alleen als je de telefoon horizontaal vasthoud ben ik snel geneigd mijn vinger over de speaker te leggen die rechts boven op de telefoon zit, net boven de aan en uit knop. Nu wen je er snel aan alleen andere niet natuurlijk. Dus als ik een video laat zien aan anderen maken ze altijd dezelfde fout door hun vinger over de speaker te leggen.
Ik vind het jammer dat er maar weinig hoesjes zijn voor het toestel. Er zijn er volgensmij maar 2, een klaphoesje en een doorzichtige rubber hoes. Ik zou graag een hoesje willen die ik kan dichtklappen en miss wat pasjes in doen.

Heb jij ook een Samsung Galaxy A8 (2018) dual sim Zwart?