De Philips HD6320 is een fijn apparaatje. Hij ligt makkelijk in je broekzak en weegt niet al te zwaar. Waar ik mij het meest over verbaast heb is dat de bijgeleverde USB aansluiting een onderdeel is van de stroomadapter. Dat houdt in dat je dus nooit makkelijk je USB kabeltje mee kunt nemen, zonder met een logge adapter mee te sjouwen.
Daarnaast start het apparaatje traag op. Wanneer je na het opstarten een gepauzeerd nummer probeert te hervatten kan het voorkomen dat je apparaat crasht. Gelukkig heb je hem ook zo weer gereset.
Ikzelf gebruik de Philips HD6320 vaak tijdens het sporten. Hierbij ondervind ik geen hinder en het apparaat heeft er ook geen problemen mee. Deze MP3 speler kan dus wel flink wat schokken weerstaan.
De bijgeleverde beschermingshoes kun je eerder vergelijken met een dikke sok. Je kunt je apparaat hier wel in steken, maar dan kun je wel vergeten om hem nog te bedienen.
Bij Phlips hebben ze er geen rekening mee gehouden dat er mensen zijn die MP3's van bijvoorbeeld 2 uur lang luisteren(Trance sets e.d.). Als je door wilt spoelen naar de locatie waar je gebleven bent ben je een eeuwigheid bezig. De scroll navigatie die het apparaatje heeft wordt in de afspeelmodus totaal niet benut om bijvoorbeeld door...
[Reactie gewijzigd door Anoniem: 201824 op 25 juli 2024 23:24]