JBL Xtreme 2 Zwart Review

n00bs
10 juni 2020, laatste update op 10 juni 2020, 2.310 views Product gekocht

JBL Xtreme 2 Zwart

Uitstekend product voor een zeer degelijk geluid zowel binnen als buiten.

Pluspunten

• geweldige bass
  • produceert aardig wat geluidsdruk
  • accu gaat lang mee
  • build quality

Minpunten

• zwaar
  • groot

Uitstekend product voor een zeer degelijk geluid zowel binnen als buiten. Voor electronische muziek met hier en daar wat vocals is deze speaker perfect. Maar liefhebbers van klassieke muziek kunnen beter voor een meer gebalanceerde speaker kijken.

De build kwaliteit is echt heel goed, inc. de draagriem waar gelijk een handige bieropener aan staat deze speaker garant voor het helpen van een gezellige tijd met vrienden.

Het enige wat wel een verbeterpunt verdiend is het openen van de waterdichte klep tbv opladen. Die klep gaat echt extreem moeilijk open bij mijn speaker.

Heb jij ook een JBL Xtreme 2 Zwart?

ik heb de indruk dat JBL (en ook Harman) de prijzen sinds 1 juli flink omhoog gegooid hebben. Volgens mij stond deze in mei of juni rond een bedrag van 165 op de site van JBL (Coolblue, bol, etc zitten allemaal rond zelfde bedrag). Klopt dat, heb jij ook zoiets betaald? Nu kost de speaker opeens 199.
Besteldatum: 25/06/2019 180 Euro :-)
Ik weet alleen niet meer of er destijds ook nog een actie was
dat is dan in ieder geval dik 10% meer.

Voor ING klanten: je kunt in de rentepuntenwinkel een kortingsbon van 25% kopen, verzacht de pijn dan weer enigzins :)
True gewoon doen dan! maar goed ik heb er geen spijt van, heb hem blijkbaar al 13.5 maanden in bezit en dat ding is zijn geld meer dan waard.

Mocht je zo een speaker voor een "feestje" willen gebruiken (buiten) dan is hij wel flink underpowered, dan zou ik kijken naar de JBL partybox