Trust GXT 845 Tural (Qwerty UK) Review

TygoDoesStuff
6 juni 2020, laatste update op 6 juni 2020, 347 views Product gekocht

Trust GXT 845 Tural (Qwerty UK)

Op eerste gezicht een top ding, maar hoe langer je hem gebruikt, hoe meer het je begint op te vallen hoe slecht hij eigenlijk is

Pluspunten

• Lichtjes zien er mooi uit
  • Toetsenbord typt goed
  • muis ligt fijn in de hand

Minpunten

• Doos valt uit ellende uit elkaar
  • toetsen slijten snel, en laten hierdoor licht door
  • toetsenbord gaat binnen een jaar stuk
  • Knopjes aan de zijkant van de muis zijn slecht

2 van 5 sterren (Slecht)
Let op, deze review is niet in de style zoals mijn meeste reviews, maar ik ben zo teleurgesteld in dit toetsenbord, ik moet dit gewoon even kwijt

Ik heb zelf deze set in de zomer van 2019 aangeschaft, en kreeg eerst een defecte opgestuurd ( n m , . / en right control waren defect. Ik heb die teruggestuurd, opnieuw eentje besteld en heb hem een jaar lang zonder al te veel problemen gebruikt.

De muis is van mindere kwaliteit, en de zij knopjes waren bij mij al na 2 mnd stuk, maar de muis ligt wel fijn in de hand.

Het toetsenbord was erg fijn. Ik heb eigenlijk geen problemen ervaren in de tijd dat ik hem gebruikt heb. Ik heb zelf een maand geleden de switch gemaakt naar een mechanisch toetsenbord, aangezien ik veel type, en na het proberen van blue switches moest ik ook zo'n toetsenbord hebben.

Ik heb vervolgens afscheid genomen van het trust toetsenbordje, hem schoongemaakt, en bij de familie-pc neergezet. Hier begint de ellende.

De eerste 2 weken was positief, maar opeens krijg ik de klacht dat (kijk eens bij het begin van deze review) de n m , . / en right control stuk zijn.

Dit lijkt dus een veel voorkomend probleem te zijn bij deze bordjes. Heb dus maar het toetsenbord teruggenomen, en op mijn eigen pc aangesloten, en hier deed hij niks meer. De lichtjes gaan aan, Windows herkend een toetsenbord, maar typen. Hó maar.

Aangezien de doos absolute pruttel is, was die na 2 weken ergens neerzetten uit ellende uit elkaar gevallen, en nu zit ik met een defect toetsenbord wat ik niet meer kan terugsturen. Zelfs al wou ik hem terugsturen, dan zou dat niet mogen, aangezien mijn toetsenbord onder de krassen zit, en dit valt volgens de garantie voorwaarden onder materiële schade, en hierdoor vervalt de garantie direct. Ik ga zelf niks meer van trust kopen. Heb vorige week een trust headset weggegooid, aangezien die na 3 maanden al weer stuk was.

Op zich dus een fijn toetsenbord, maar slechte kwaliteit. Zelfs een toetsenbordje van €5 (!!!) van de action houdt het langer vol.

Ben best wel teleurgesteld met dit toetsenbord, en zou hem niet aanraden. Als je echt een toetsenbord + muis zoekt, dan kun je beter bij iet wat betere merken zoals cooler master, steelseries, Logitech enz, want die zijn naar mijn ervaring een stuk beter.

Als je dus een toetsenbordje nodig hebt voor een maandje ofzo dan is deze wel leuk, maar als je langer plezier wilt hebben van je invoerapparatuur, doe jezelf een plezier, en ga voor een andere combo, want dit is niks

Heb jij ook een Trust GXT 845 Tural (Qwerty UK)?