Super snelle laptop
De laptop bevalt me heel goed. Vandaag opgehaald 5 juni 2020. Heb de hele rit van kampen naar mijn huis (90min) plus nog 1 uurtje bij mijn vriend, zonder op te laden. software en wat games. (niet veel, ben geen gamer) gered. zelfs nog 69% over, op een koude regenachtige dag. De accu is niks mee. Tijdens het spelen/testen van minecraft begon hij wat geluid te produceren te maken. hij is. het is niet stil maar er is mee te leven. Hij maakt ook geen hoge fans geluid. Wat je bij goedkope fans ziet. Daarbij heeft hij een fijn toetsenbord. alleen jammer dat er een capslock bij geleverd is. Maar de mensen van skikk heb dat goed gefixt. Ze hebben dat netjes verteld en sturen een capslock op. Want ze krijgen niet alle key's mee geleverd. door de verschillende keyboard layouts (qwerty,azerty , qzerty etc)
Daar zat dus niet de capslock bij. daarbij tegen is dit het fijnste toetsenbord die ooit op een laptop heb gezien. de bouwkwaliteit is extreem goed. het ziet er wel beetje gaming achtig uit. hier zou je geen een artikel schrijven bij de koning. Daarbij is het scherm ook goed, ik zou wel graag een optie willen zien voor een UHD/QHD scherm dan een 240hz fullhd scherm. Maar hij is fel genoeg. Maar toen ik naar taakbeheer keek. zag ik het al, er zit een snellere videokaart in dan dat ik besteld had

een rtx 2080 super max q dan een rtx 2080 max q. Dat het een fout is op de website of dat ik geluk heb. Op de doos staat wel 2080 max q.

de processor is giga snel. We hebben cinebench gedraait en vergelijken met een laptop van me vriend (de vorige garantie processor , de lenevo ideapad L340) hij was ruim 1,8X zo snel. dat is niet normaal de score was 3940CB op multi threaded) ik heb gekozen voor 64gb ram. dus daar heb ik voorlopig voel doende aan.
Ik ben er zeer blij mee. En ik raad het zeker aan!