Ik heb deze kaart nu 10 dagen in gebruik en ben over het algemeen wel tevreden. Vooral in Games komt deze kaart goed tot zijn recht. CoD2 1280x1024 met acceptabele FPS zonder AA en AF.
Uitrusting: Niet zoals bij menig nVidia kaart een belachelijk grote doos voor een klein product. maar een kleine maar zeer sterke Kartonnen doos met veel extra bescherming voor de Videokaart. De kaart zelf heeft 2 DVI uitgangen. er zit 1 DVI naar VGA Converter bij. verder nog wat Kabels, primair nodig voor TV Gebeuren, maar hier heb ik mijn kaart niet voor gekocht dus daar ga ik niet verder op in.
Voor het kleine prijsje van 160 Euro krijg je een kaart die tot zeer hoge resoluties ondersteund om, zonder Extraatjes als AA en AF, toch nog een acceptabele FPS te houden. 256 MB Geheugen is eigenlijk niet nodig en dit lijkt me toch weg gegooid geld. ATi had de kaart goedkoper en beter verkopend kunnen maken als er een X1600XT 128 MB Versie was (als die er wel is is ie wel erg goed verstopt).
De Koeler van de kaart maakt echt geen overdreven geluid. mede omdat de fan redelijk klein is en op volle snelheid naar mijn ervaring nog niet als irritant kan worden ervaren.
Prestaties: Ik spreek hier enkel over game prestaties.
Kaart werd gebruikt op het...