Samsung Syncmaster P2450H Zwart Review
Gelijk toen deze binnenkwam een pixeltest gedaan. Dit vind ik belangrijk uit te voeren omdat ik bij pixeldefect(en) de monitor terug had kunnen sturen binnen een week. Alhoewel dit pas vanaf een bepaalde hoeveelheid defecte pixels geldt vind ik dat een defect pixel, een defect beeldscherm is. Natuurlijk is het net als een auto, er zal ooit een pixel sterven maar niet wanneer deze uit de doos komt. Gelukkig geen defecte pixels. Wel duurt het zoeken naar een ingang van dit scherm wat lang. Soms is handmatig instellen sneller.
Bouwkwaliteit
Bouwkwaliteit
Niets anders dan lof voor dit scherm, wel vind ik dit scherm wel wat wankel. Wanneer je het scherm bijzet wiegelt en wankelt hij wel wat. Ik had liever een iets stabielere constructie gehad. Gelukkig zit er wel Vesa aansluiting op.
Design
Het design is geweldig mooi. Onderin het scherm zitten touchbuttons. Wanneer die touchbuttons worden aangeraakt verschijnt er onder die touchbuttons icoontjes. Deze icoontjes zitten in de bekende glasrand die Samsung om zijn monitoren en PC's plaatst. Er mooi afgewerkt.
Een echte aanrader, geweldig scherm voor een goede prijs. Geen ghosting kunnen ontdekken en geen pixeldefecten. Samsung ontwerpt mooie schermen. Het enige nadelige-achtige is het wankele scherm, maar dit kan ik me voorstellen met een hoog zwaartepunt op een tamelijk kleine steun.