Inleiding
In deze review gaan we het hebben over de Goodram IRDM X RAM modules. Deze RAM modules zijn verkrijgbaar in vier frequenties, namelijk:
- 2666 MHz
- 2800 MHz
- 3000 MHz
- 3200 MHz
De RAM modules zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo heb je keuze uit:
- Zwart met rode accenten
- Rood
- Lichtblauw
- Wit
- Rood/wit/grijs camo
Voor deze review heb ik de zwarte 2666 MHz modules gekregen.
Specificaties
Spanning: 1,20V
Materiaal: Aluminium body
Garantie: Levenslange garantie
Verpakking
De RAM modules komen in een klassieke plastic verpakking, niets speciaal op dit front dus.
Op de sticker op de verpakking staat het logo, model en een aantal belangrijke technische specificaties.
Beide RAM modules zijn apart verpakt.
Uiterlijk
Zoals eerder benoemd, zijn de GOODRAM IRDM X RAM modules in vier verschillende kleur combinaties te krijgen. Het design is erg minimalistisch, dat spreekt mij erg aan, een keer wat anders dan alle RGB RAM wat we tegenwoordig hebben. De heatsinks van de RAM modules zijn low profile, dit is groot pluspunt als je van plan bent om een aircooler te gaan gebruiken. De heatsinks voelen stevig aan en zijn een beetje glimmend, erg mooi!
In gebruik
Tijdens het gebruik van deze RAM modules heb ik geen stabiliteitsproblemen gemerkt of andere rare dingen. Ze doen in principe gewoon wat ze moeten doen. Ik wil niet te diep ingaan op de echte performance van deze RAM modules met overclocken of iets dergelijks, daar is mijn kennis gewoonweg niet breed genoeg voor. Voor een uitgebreide uitleg hierover zou ik je dan ook graag naar de volgende review willen verwijzen:
REVIEW
Met 2666MHz is het niet de snelste RAM kit. Met een beetje overclocken is het misschien nog wel hoger te krijgen, of ga gewoon voor de 3200 MHz kit. Het minimalistische design spreekt mij erg aan, ook de optie voor de verschillende kleuren is leuk! Qua prijs liggen ze echter iets hoger dan andere non RGB RAM modules.