Corsair Gaming K70 Rapidfire (Qwerty US) Review

FMR
25 mei 2020, laatste update op 25 mei 2020, 217 views Rapporteer
Product gekocht 0

TL;DR Dit ding is niet gemaakt om te repareren of om lang mee te gaan.. en de klantenservice is BAGGER

Pluspunten

• Heel mooi netjes afgewerkt
  • RGB opties (ICE) PRACHTIG
  • Top toetsen

Minpunten

• Klantenservice
  • Onmogelijk zelf te repareren
  • Gaat niet lang mee

3 van 5 sterren (Voldoende)
Mooi en werkt goed.. totdat het een probleem heeft.. dat ding is met heeel veel moeite open te krijgen maar dan gaat niet zonder schade en het corsair embleem gaat 100% kapot... Nadat ik het open had kwam ik er achter dat de printplaat vast gesoldeerd zit ipv schroeven.. En ik opende dat ding om de kabel te repareren (garantie was vervallen omdat er drank over de ENTER knop bij de numpad was gevallen...... Fuck hun!!!) Maar waar die kabel naar binnen gaat en splitst en een zwak punt is... Zit verwerkt in een plastic blok dat ook een klem is...

*De spatiebalk is aan de zijkanten slecht in te drukken

Heb jij ook een Corsair Gaming K70 Rapidfire (Qwerty US)?

Is het niet normaal dat vochtschade je garantie laat vervallen? Dit klinkt in ieder geval niet als iets waar een leverancier/producent iets mee zou moeten doen...
Ook vraag ik me af hoe je de kabel kapot kan maken van buitenaf, vooral omdat een deel van de kabel vastzit in een klem wat volgens mij juist neerkomt op een goede trekontlasting. Beweeg je zoveel met strakke kabel met je toetsenbord dat 'ie kapotgetrokken wordt? Want ik denk dat de meeste toetsenborden daar niet zo mee overweg zullen kunnen.
Gewoon gebruik. Kabelbreuk bij de ingang.
En dat heeft niks te namen met een druppel cola op de enterknop bij de numpad. Als ik het niet verteld had.. hadden ze het nog geen eens gezien.. maar ik vroeg of ze wisten hoe het makkelijk schoon gemaakt kon worden....aar zoals je al weet. Dat is nagenoeg onmogelijk.

Waarom ga je er van uit dat ik de schuldige ben en niet de leverancier? Werk je voor hun?
Als er vloeistof over een product heen gaat lijkt me dat niet aan de leverancier te liggen, of wel? ;)
Nee, ik werk niet voor "hun". Ik ben gewoon vrij nuchter als het aankomt op reviews en vind dat je je wat stevig uitspreekt voor iets wat bij normaal gebruik naar mijn mening niet voor zou komen. Daarom vroeg ik me af hoe je je toetsenbord gebruikt.

Ik heb het in ieder geval over de jaren heen weinig gemerkt bij Corsair; zowel de servicedesk als de daadwerkelijke producten zijn in mijn ervaring prima.