Prijs | |
Specificaties | Deurbel (Multi prot.) - Bekijk alle specificaties |
prijs volgen | |
Goede video deurbel, met goed beeld, snelle reactietijd naar de app toe, lokale dataopslag, dus geen cloud-abonnement nodig. Herkent goed dat beweging wel of niet een mens is. Niet moeilijk te installeren. Helaas (nog?) niet heel goed verkrijgbaar. Notificatie komt niet op de telefoon wanneer de Internet verbinding is weggevallen.
Prijs | Score: 3 |
Featureset | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 3 |
Kwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Hoe is dit afgelopen, kan ik dus gewoon een 8V beltrafo kopen en die op mijn accu eufy deurbel aansluiten, heb nu 2 eufy's maar de accu gaat idd vrij snel leeg, heb geen bestaande bel aansluiting.Je schrijft:
(plus) Aangesloten via de bestaande bedrading (8V, 1A). De accu wordt probleemloos tussen de 80 en 90% vol gehouden. De oude bel blijft het doen.
Je kan dus die battery video doorbel ook bekabeld aansluiten? Ik merk dat mijn bel vrij snel leeg is. Ongeveer 3,5 week. Denk erover om toch maar stroomdraad te trekken naar de bel. Weet alleen niet zeker of dit kan. Wanneer ik jouw bericht lees is dit dus wel zo. Hoor graag je reactie.
[Reactie gewijzigd door pauldebra op 25 mei 2020 13:14]
[Reactie gewijzigd door pauldebra op 25 mei 2020 18:32]
[Reactie gewijzigd door Church of Noise op 27 mei 2020 20:46]
[Reactie gewijzigd door BugBoy op 15 augustus 2020 19:00]
[Reactie gewijzigd door n0ss op 2 juni 2020 16:08]
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,