Samsung Duo Plus 128GB Titanium Review

22 mei 2020, laatste update op 22 mei 2020, 419 views Rapporteer
Product gekocht 0

USB-C stick met USB-C naar A adapter. Erg handig (en snel) om foto's van je telefoon te halen, door afmetingen niet in telefoon met hoesje te krijgen helaas. De adapter zit "achterop" en het USB-C deel is open om stof te vangen. Hij is van plastic ondanks de naam overigens.

Pluspunten

• USB-C en A
  • Snel
  • Ziet er netjes uit

Minpunten

• Past niet in telefoon met hoesje
  • C-A adaptertje is los onderdeel
  • Niet van titanium
  • Relatief duur
  • Geen USB-C female aansluitmogelijkheid: gemiste kans

Het voelt als een solide stick. De losse onderdelen klikken niet, ik hoop niet dat ze lam worden en er steeds makkelijker afvallen. Ik vind het wel een gemiste kans dat de C-A adapter niet gebruikt kan worden om een C-C kabel te gebruiken om de stick met een kabel in een telefoon te steken (met hoesje). Zoals het nu zit, zit de C-A adapter gewoon los aan de achterkant. De C kant is daarbij open en zal in je broekzak langzaam vullen met stof dus. Verder een netjes en erg snel stickie die door de USB-C stekker dus geen A poort in m'n laptop nodig heeft, erg handig want die zijn op als er een muis en headset in zitten. Op zich betaal je niet veel extra voor de C poort en een hogere snelheid want een Samsung FIT Plus 128GB Zwart is op dit moment maar 5 euro goedkoper (maar wel een heel stuk kleiner).

Ik vind het ook een beetje flauw dat hij niet van titanium is, er zijn wel sticks van echt titanium dus ik had dat wel verwacht. Niet dat het veel uitmaakt voor het gebruik of wat dan ook waarschijnlijk.

Ik heb er net bijna 700 fotos binnen 1 minuut mee van mijn OnePlus 3 gehaald, dat is wel even wat sneller dan via mijn netwerk.

Heb jij ook een Samsung Duo Plus 128GB Titanium?