€ 249,99 bij Amazon.nl Marketplace

Samsung Galaxy A50 Wit Review

17 mei 2020, laatste update op 17 mei 2020, 301 views Rapporteer
Product gekocht 0

Na lezen Tweakers gewoon de beste keuze voor mij. Inmiddels heb ik de telefoon meet dan 6 maanden.

Pluspunten

• Prachtig scherm
  • Veel opslag
  • Goede fotokwaliteit

Minpunten

• Niet de duurste

Na vele Sony Xperia´s nu op Samsung overgestapt. We hebben hier thuis vele telefoons, ook een vergelijkbare (allen rond de 250 euro) Xiaomi en Huawei maar toch vind ik zelf de Samsung het fijnste.
Accu gaat langer mee (2 dagen haalt ie makkelijk), foto´s zijn behoorlijk goed (voor een mobiel). Er zit ook 128 GB geheugen in en voldoende werkgeheugen dus alles loopt soepel. Ik speel geen games op de telefoon, doe niks met Facebook, Twitter, maar bel graag, stuur Whatsapp berichten vaak met foto´s en zoals iedereen vul mijn agenda en heb een HP CV41 erop `staan`.
Ik heb rond de 260 euro betaald en dat beschouw ik als een goede prijs voor een dergelijk toestel. De S serie was me te duur en meestal doet men 2 tot 4 jaar met een telefoon.

Heb jij ook een Samsung Galaxy A50 Wit?

'Niet de duurste' is een minpunt?

Inmiddels zou ik hem overigens niet meer aanraden nu de A51 er is.
Vooral jeugdige mensen willen graag een top toestel omdat dit bijna een status symbool is. Aanvankelijk had ik niks ingevuld maar de site accepteerde dat niet. Voor mij is het gewoon een gebruiksvoorwerp.
Inderdaad is het toestel inmiddels opgevolgd. Bij dit soort consumenten electronica gebeurd dat soms al binnen enkele maanden. Voor mij was accuduur een belangrijk punt en ik wilde eerst kijken hoe het toestel het deed na enkele weken. Dan vergeet je de post en is het toestel al opgevolgd. Dus ja, mee eens dat de opvolger de betere keuze is. De A51 is volgens de Pricewatch ook nog 10 euro goedkoper.