Kolink Stronghold Zwart Review

aquila2
15 mei 2020, laatste update op 15 mei 2020, 245 views Product gekocht

Kolink Stronghold Zwart

De Kast voor een budget game pc ! kleine prijs mooi uiterlijk !

Pluspunten

• Prijs
  • uiterlijk

Minpunten

• uitbreidingsslot covers

Wat een kast voor zo prijs ! ( gekocht voor €45,- )

Ik heb deze kast gekocht voor een 2e game pc. Er lag zo veel losse hardware rond te slingeren dat ik er een tweede pc van kon maken. Dat heb ik ook gedaan. Omdat het toch een bij elkaar geraapt zooitje is , wou ik niet de volle hoofdprijs er voor gaan betalen. En kwam op deze kast uit. Nog geen moment spijt van.

Voor deze prijs verwachte ik niet de beste bouw kwaliteit. Maar het valt me zeker mee. ik had slechter verwacht.
Het is niet zo kwaliteit als me Define R4 of de Corsair 800D die ik ook heb.
Maar het is zeker geen gamellen bak. Qua constructie prima dus.

Het inbouwen gaat gemakkelijk , voldoende ruimte. Genoeg schroefjes mee geleverd.
Ruimte voor cable management. Aparte zone voor de voeding die netjes is afgeschermd.
Je kan er 2x een 240 radiator kwijt ( boven in en voorin ). Voorin heb je ruimte om ook 140mm Fans te monteren.
De mee geleverde fans (2x 120mm) merk ik niet op qua geluids productie . De temperaturen zijn prima.
De fan die achterin zit, heb ik naar de voorkant verplaatst. En heb nu aan de achterkant een corsair H45 geplaatst. Daar is dus ook ruimte genoeg voor bovenin.
De covers voor de uitbreidingsslot moet je er uitbreken. Dat is wel een nadeel , ze verbuigen zo, dat je ze niet meer terug kan plaatsen. Je krijg 1 lossen plastic cover mee geleverd.

Het uiterlijk is ook dik in orde. Het tempert glas is een blikvanger. De voorkant ziet er uit als geborsteld aluminium. Pas als je het aanraakt voel je dat het plastic is.

De kast voor als je een klein Budget heb !

Heb jij ook een Kolink Stronghold Zwart?