€ 84,99 bij Galaxus

Sennheiser HD 450BT (Zwart) Review

13 mei 2020, laatste update op 18 mei 2020, 233 views Rapporteer
Product gekocht 0

Prima koptelefoon (qua geluid, batterij en formaat) alleen de noise cancelling doet het zeer slecht (en lijkt soms zelfs alleen maar ruis toe te voegen). Ik heb het ook getest in artificiële scenarios maar dat doet hij ook slecht. Gebruiksvriendelijkheid is ook slecht door gebrek aan feedback op acties.

Pluspunten

• Lekker compact
  • Grote batterij
  • Prima geluid

Minpunten

• Noise cancellig is slecht
  • Weinig feedback op acties

3 van 5 sterren (Voldoende)
Prima koptelefoon (qua geluid, batterij en formaat) alleen de noise cancelling doet het zeer slecht (en lijkt soms zelfs alleen maar ruis toe te voegen). Ik heb het ook getest in artificiële scenarios (kraan open, auto aan, geluid van ventilatoren in mijn computer enzovoort) maar dat doet hij ook slecht. Daarnaast is hij ongebruiksvriendelijk want je het is (zonder de app op de telefoon te bekijken) lastig om te zien of de noise cancelling aanstaat, of de koptelefoon überhaupt aan staat en of hij verbonden is met een apparaat.

Toevoeging: Ik heb nu een Sony WH-1000XM3 gekocht (die is natuurlijk wel een stuk duurder) maar die heeft wel goede noise cancelling. Hieruit kan ik concluderen dat mijn verwachtingen rondom noise cancelling niet te hoog waren maar dat het dus echt aan de performance van deze koptelefoon ligt.

Heb jij ook een Sennheiser HD 450BT (Zwart)?