Prima docking station voor laptops met USB-C aansluitng
Pluspunten
Slechts één kabel nodig om de macbook op het docking station aan te sluiten en op te laden
Minpunten
Enorm grote voeding
Onlangs dit docking station aangeschaft om m'n macbook op 3x dell u2717d aan te sluiten die ik al had staan voor mijn vaste pc. Het docking station werkte direct, installeren van drivers was niet nodig en alle 3 de schermen werken op volledige resolutie. Aansluiten van usb of audio devices gaat ook zonder problemen.
ik heb het docking station ook even op een windows laptop aangesloten (HP elitebook 840 G5), dit werkte ook zonder problemen, alleen moest ik wel het scherm van de laptop uitschakelen om beeld op alle 3 de schermen op maximale resolutie te krijgen.
Enige nadeel is de enorme voeding die meegeleverd wordt, deze is net zo groot als het docking station, gelukkig heb ik deze on de het bureau kunnen wegmoffelen.
Let op dat je voor het gebruiken van dit docking station een laptop nodig hebt met USB-C aansluiting die USB Power Delivery 2.0 en DP alt mode ondersteund
Ik heb geen last van vertraging, wel springt sporadisch even een scherm op zwart om vervolgens weer terug te komen, maar ik denk dat dit wordt veroorzaakt door de KVM switch die ik er achter heb hangen (Aten CS1964)