Samsung The Frame QLED 65" Review

12 mei 2020, laatste update op 12 mei 2020, 1.233 views Rapporteer
Product gekocht 0

Schitterend 4K Qled beeld.
Wil je de TV op laten gaan in je interieur, dan is dit je keuze.

Pluspunten

• 4K Beeld is waanzinnig
  • Kunst stand
  • Wegwerken in je interieur
  • Menu's / Apps reageren vlot
  • Verschillende kleuren lijsten (fotoframe) om TV
  • One Connect Box
  • No Gap Wall Mount, TV hangt strak tegen muur

Minpunten

• Afstandbediening mist cijfers

Sinds twee weken eigenaar van Samsung The Frame 65".

Tot dusver kan ik niks anders zeggen dan "Wauw".
Het scherm is 4K QLED en ten opzichte van onze "oude" Samsung 50" Full HD TV is dit een hele verandering.

Wij hebben er voor gekozen om de TV, zoals de meeste, op te hangen met de No Gap Wall Mount, wat overigens erg gemakkelijk gaat.
De TV sluit naadloos aan op de muur, waardoor deze mooi strak hangt.

De One Connectbox is een verademing. Het enige wat je nodig hebt is dunne kabeltje, wat meegeleverd wordt uiteraard, en deze aan te sluiten op je TV en de Connectbox.
Deze kabel wordt standaard met geleverd in een lengte van 5mtr, maar is te bestellen in een lengte van 15mtr.
Denk dat de 5mtr voor de meeste meer dan voldoende is.
De One Connect Box beschikt voor een 4 HDMI aansluitingen, waarvan 1 ARC, een SPDIF, en een LAN aansluiting.
Voor ons meer dan voldoende.

Kan er wel een hele lange review overschrijven, maar is meer dan voldoende informatie en reviews te vinden op internet.

Uiteraard hebben wij ook een fotolijst er bij besteld. Deze sluit naadloos aan rond om de tv.
De lijsten zijn magnetisch en klikken dan ook vrij simpel vast op de tv. Aan de onderzijde van de TV druk je twee kleine plastic dopjes door de lijst heen in een uitsparing in de TV zodat de onderzijde goed blijft zitten.
Voor de hoeken geld hetzelfde zodat de lijsten goed in elkaar grijpen.
Al met al, 5min werk, en je TV veranderd in een schilderij.
De lijsten zijn er overigens in een beperkt aantal kleuren.

Al met al, zijn wij meer dan te vrede met onze TV/Schilderij. Doordat wij geen audiomeubel hebben, en alles netjes weg gewerkt hebben op en andere manier, hangt bij ons dan ook enkel en alleen de TV aan de muur.

**Aanvulling**
Zet The Frame op kunst stand, en hij gaat helemaal op in je interieur! Geweldig!
Wij hebben er wel voor gekozen om onze Sonos Playbar er onder te hangen, dit is persoonlijk.
Heb je dit niet, dan enkel de TV aan de muur, dan zal deze zeker opgaan.

Heb jij ook een Samsung The Frame QLED 65"?

Het grote punt van dit toestel is toch wel dat hij "verdwijnt" in je interieur, heb je hier een foto van hoe dit er bij jou uitziet?
Maar waar zijn de foto's?
Foto's komen er aan! :D
Hmm ik ben niet overtuigd, vooral met die PlayBar eronder is het overduidelijk een TV...
Dat is een persoonlijke keuze van ons.
Wij hebben rond om Sonos in huis.

Logisch dat het overduidelijk een TV is als deze er onder hangt.
Maar zoals gezegd, dit is een persoonlijke keuze

Los daarvan, is dit, in onze ogen, zo veel beter als een lelijk zwarte kast aan je muur.
Zeker met nog eens een audiomeubel er onder. ;) ;)

[Reactie gewijzigd door patrick_82 op 26 juli 2024 01:33]