Motorola Moto G8 Plus Blauw Review

10 mei 2020, laatste update op 10 mei 2020, 1.384 views Rapporteer
Product gekocht 0

Leuk ontwerp, toegankelijk, aanrader voor foto's.
De G8 plus is wel kwetsbaar, sluit soms apps zomaar af.

Geluidskwaliteit is beneden wat je mag verwachten en oncomfortabel. eerste waar je de tel dus voor koopt kan deze moto G8 plus niet waar maken.. namelijk bellen!

Geen aanrader!

Pluspunten

• Camera, Foto kwaliteit
  • Design, toegankelijkheid
  • Snelladen
  • Schermgroote is fijn.
  • Wit licht is prettig

Minpunten

• Belkwaliteit beneden comfortabel niveau
  • Kwetsbaar, vaak apps afsluiten terwijl je bezig bent.
  • Geen prive foto map om af te schermen

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik ben bij deze telefoon tercht gekomen omdat ik eigenlijk is wat anders dan een Samsung telefoon wilde.

Wat mij daar tegenstond zijn de standaardapplicaties die ze meeinstalleren en updaten zonder dat je er om vraagt, maar wat wel ruimte inneemt. Ongevraagd komen daar apps bij!

In dat opzicht leek deze telefoon daarom ook een goede optie met weinig geinstalleerde fabriekssoftware.

Er zit een goede camera met diafragma in en de is telefoon ook spatwaterdicht voor deze prijs. Daarbij was ik voor nu op zoek naar een budget telefoon ( €270,- betaald), waar ik voorheen wat meer aan de bovenkant van het middensegment zat.

Bovengenoemde plus en min punten spreken voor zich. Uiteindelijk vind ik deze telefoon geen aanrader. Als je niet met een telefoon anno 2020 een normale geluidskwaliteit kan neerzetten om te bellen, dan ben je het in mijn ogen niet waard om een telefoonfabrikant te zijn. Ook al is het dan een budget telefoon.

Dit zat niet in mijn eisenpakket toen ik de telefoon ging kopen omdat ik daar eigenlijk al vanuit ging dat dit gewoon goed is.

Helaas is dit ook niet in de review van tweakers naar voren gekomen, waarop ik deze aankoop eigenlijk ook onderbouwd heb.

Vriendin van mij heeft zelfde telefoon en zelfde problemen!

Niet kopen! Ik had van Motorola als eerste mobiele telefoon provider (als ik het goed heb) in de wereld een beter product verwacht die naam wil houden. Dit is dus mijn laatste Motorola. Voor 270 euro niet normaal kunnen bellen is weggegooid geld.

Heb jij ook een Motorola Moto G8 Plus Blauw?

Bizar. Zowel ikzelf als mijn vrouw hebben hetzelfde toestel. We zijn beiden tevreden, en de belkwaliteit is net de reden waarom we zeer tevreden zijn.
Nou ja, zodra ik mijn oude telefoon pak samsung a5 2017 heb ik deze problemen noet. En als ik werk telefoon pak een iphone 8 is het geluid kraakhelder.

Kan me niet in bovenstaande commentaar vinden.
Dit is geen review.
Je hebt een maandag morgen model en in plaats van omruilen of je geld terug vragen , begin je alles af te kraken.

Dit is een top toestel voor z'n prijs en het geluid is echt heel goed.
Ik heb het zelfde probleem.
Ik vind het een top toestel met alles wat die kan, alleen het bellen is een drama.
Ik bel veel zakelijk en telkens heb ik een zeer slechte verbinding.Telefoon gesprekken vallen weg, kraken gigantisch!!(ik overdrijf niet) .Nu probeer ik de moed erin te houden maar het begint wel erg vervelend te worden!! Hiervoor had ik een samsung s6 en heb de moto g8 plus gekocht omdat de s6 de batterij geen halve dag meer uithield. dacht een mooie en kwalitatief goede telefoon en nog een goedkoop alleen achteraf duurkoop, Ik ben over de 30 dagen heen om hem te retourneren en het enige wat er gedaan kan worden is dat die "gerepareerd"wordt, hier heb ik niet veel vertrouwen in en daarnaast de telefoon voor 3 weken kwijt en laat staan alles weer opnieuw configureren en dan weer als die terug is weer alles opnieuw instellen. Nu maar weer opzoek naar een samsung, denk de S10 alleen zijn die fors in prijs.

Conclusie: bel kwaliteit is waardeloos
Vreemd. Belt bij mij prima.