Samsung Galaxy M21 Zwart Review
Zoek je een goedkoop vlot toestel met een lange gebruiksduur, goed scherm, NFC en geef je niet veel om foto’s. Dan is dit je toestel. De software ondersteuning loopt t/m april 2022.
Pluspunten
- Goede batterij
- Vlotte processor
- Mooi AMOLED scherm 2340 x 1080
- NFC
- Snelle vingerscanner
Minpunten
- Fotocamera is vrij basis
- Zwaarder door grotere batterij
- NIet waterdicht
- Batterij na 2 jaar onbetrouwbaar
3 van 5 sterren (Voldoende)
Waarom aanschaf:
Het huidige toestel van mijn vader Samsung S7 is out of service en de batterij is aan vervanging toe.Waarvoor gebruikt:
Basis gebruik, bellen, WhatsApp, Banking, incidenteel een foto (meer overdag dan ’s avonds), NFC, lichte spelletjes en een lange gebruiksduur.Vingerscanner:
Deze zit aan de achterkant en reageert zeer snel. De Samsung S8 welke ik zelf heb, reageert lang zo snel niet.Camera:
Echt basis voor een foto overdag, verwacht hier geen wonderen, leuk voor een basis foto.Overige toestellen overwogen:
De Nokia 5.3 heeft een langere software ondersteuning. De site is vaag over de NFC chip. Er schijnt wel NFC in te zitten, maar wilde het risico niet lopen dat deze niet goed werkt.
De Redmi Note 9 Pro heeft geen NFC.
Het prijsverschil met de Samsung A51 EUR ~90 extra, vind ik het niet waard voor o.a. 64Gb meer en een betere camera.Prijs:
Normaal daalt de prijs na introductie (euro 219), de prijs is inmiddels gestegen naar EUR 229.
Via ING punten aangeschaft voor EUR 209.Samenvatting:
Wil je een goedkoop vlot toestel met een lange gebruiksduur, goed scherm, NFC en geef je niet veel om foto’s. Dan is dit je toestel. De software ondersteuning loopt t/m april 2022.
Na 2 jaar is de batterij niet meer betrouwbaar. Valt na volledig opladen in een gesprek uit. Dat verwacht je niet na 2 jaar.