€ 24,95 bij bol Plaza

Xiaomi Redmi Airdots (Zwart) Review

7 mei 2020, laatste update op 7 mei 2020, 1.840 views Rapporteer

Het perfecte voorbeeld van 'value for money'. Geluidskwaliteit is top, ver boven de verwachtingen gezien de prijs. Voelen aangenaam aan en vallen niet uit tijdens het sporten. Voor meer aspecten, zowel positief als negatief, verwijs ik je graag naar de uitgebreide review.

Pluspunten

• Value for money
  • Prima geluidskwaliteit
  • IPX4 dus zweetbestendig, ideaal voor workouts
  • Vallen niet uit tijdens het sporten, zelfs niet tijdens hardlopen
  • Stijlvol (vallen niet te hard op in de oren)
  • Batterij gaat lang genoeg mee

Minpunten

• Niet mogelijk om songs te skippen of volume te regelen via de oortjes

Het perfecte voorbeeld van 'value for money'. Geluidskwaliteit is top, ver boven de verwachtingen gezien de prijs. Voelen aangenaam aan en vallen niet uit tijdens het sporten. De oortjes gaan ongeveer 4 uur mee volgens de handleiding, in de praktijk leunt dit eerder tegen de 3u aan bij constant gebruik. Het stijlvol oplaaddoosje doet dienst als powerbank en kan de oortjes 2-3 keer opladen vooraleer de batterij plat is. Het opladen van de oortjes duurt ongeveer anderhalf uur, de powerbank ongeveer 2 uur. Ik ben fan!
Enigste minpuntje is het feit dat je geen songs kan skippen of het volume aanpassen via de oortjes zelf. Dit kan wel onhandig blijken tijdens het sporten.

Heb jij ook een Xiaomi Redmi Airdots (Zwart)?

Enige minpuntje is het feit dat je geen songs kan skippen of het volume aanpassen via de oortjes zelf. Dit kan wel onhandig blijken tijdens het sporten.
Kan wel zijn maar het skippen of volume wijzigen door de oortjes nog dieper in je oorkanaal te drukken is ook niet alles. Uiteindelijk is het wat mij betreft gemakkelijker via de phone.

My 2 cents...
Neen klopt inderdaad, tenzij de oortjes een touch screen interface aanbieden. Maar dat kan je voor deze prijs natuurlijk niet verwachten.
Ik gebruik mijn smartwatch dus heb absoluut geen klachten.
Niet mogelijk om songs te skippen of volume te regelen via de oortjes
Sporten in combinatie met een smartwatch en deze Airdots werken ze perfect, gebruik ze nu zo'n 1 a 2 jaar. Zoals je zei, Value for money :*) !
Ik doe net hetzelfde sinds kort! Way to go :D
Ik heb onlangs een paar Lenovo x18 gekocht, ook budget, geluid prima, maar tijdens het hardlopen onderbreekt het geluid vaak een fractie van een seconde, hebben jullie met deze Xiaomi's wel eens last van?