OneOdio A10 (Zwart) Review

PeterChe
6 mei 2020, laatste update op 20 mei 2020, 1.614 views Product gekocht

OneOdio A10 (Zwart)

Fijne, lichte koptelefoon met noise-canceling voor een prikkie

Pluspunten

• Licht
  • Goed geluid
  • ANC
  • Prijs

Minpunten

• Bas is erg aanwezig
  • Vergaderkwaliteit matig

In het bezit van een Taotronic koptelefoon met geweldige ANC, maar matig geluid, voor de tweede werkplek uitgekomen bij de A10 (m.n. door reviews als op appmeister). Budget was hierbij een belangrijke factor (Amazon.de, ca 63 Euro). Overigens netjes geleverd met usb-c, extra jackplug en vliegtuigjack.

Hij heeft een goed geluid, BT5 en goede ANC (minder goed dan Taotronic, de 'vergaderkwaliteiten' van de A10 zijn oké, niet uitmuntend). Wel heeft de (strakke!!) bas de overhand, dus voor echte balans gebruik ik toch de equalizer. En ik kom daarmee op een prima geluid uit. Zowel met ANC als zonder. Natuurlijk geen Bose of Sony, maar dat is een andere league qua prijs.
Het draagcomfort is hoog door het gewicht en de goede "spanning" tussen de oorkussen.
Qua robuustheid is het nog lastig te zeggen. Voelt stevig, maar zo licht dat er wel enige twijfel is.

Update 20-05
In meetings van meerdere mensen op eens terug gekregen dat er bij gesprekken een echo op de lijn zit. Dit is zowel bij normaal bellen als andere applicaties, dus het zit m echt in de koptelefoon. Ik kijk nog naar een oplossing, maar voor mij de reden om terug te gaan naar vier sterren.

Heb jij ook een OneOdio A10 (Zwart)?

Volgens mij als je de microfoon gebruikt gaat hij terug op handsfree profiel en dan is de kwaliteit een stuk minder. Heb zelf ook de koptelefoon en verfder goed ding!