Tweakers
Tweakers
Erg goed te spreken over dit toestel. Heb hem kunnen vergelijken met de LGC9 en ik was verrast. Onderstaande is dan ook meer een vergelijk dan alleen een review. De Panasonic lijkt duurder, vraag naar de prijs. Prijsverschil zou niet groter dan €150,- mogen zijn t.o.v. de 55C9.
Sorry maar dit is echt onzin. Ik weet niet wie dit je heeft wijsgemaakt, want ook de LG heeft een ruim kleurenbereik en zal dezelfde delen van de verschillende kleurenprofielen aan kunnen. Zowel de Panasonic als de LG worden af fabriek gekalibreerd en daarom zit er dus een kalibratierapportje in de doos. En dan hebben beide tv’s nog eens veel kleuren profielen voor zowel SDR als HDR. De expert modes van de LG zijn nagenoeg gelijk aan de THX stand van de Panasonic. Een studiomonitor is dan weer echt wat anders.LG's zou je professioneel moeten laten kalibreren voor €200/€300
Sorry maar dit is gewoon stemming makerij. Alsof het heel veel werk is om een LG Oled er goed uit te laten zien? Dat is gewoon echt niet waar. Er is echt geen hoop geknutsel voor nodig. Er zijn meer dan genoeg websites die de ideale settings hebben staan, alsmede fora. (bijvoorbeeld: https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c9-oled/settings)hoop geknutsel