Samsung Gear Fit 2 Pro Small Zwart (Zwart) Review
2 mei 2020, laatste update op 2 mei 2020, 349 views
Rapporteer
Product gekocht
Een mooie activity-tracker die misschien voor sommige mensen wat groot oogt maar hierdoor kan je alle relevantie informatie in één oogopslag zien.
Pluspunten
- Mooi beeld
- scherpe randje aan de band
- GPS
- Automatische detectie
Ik heb deze Samsung Gear Fit 2 Pro aangeschaft nadat ik enkele jaren diverse goedkope ali-activitytrackers heb gebruikt.
Mijn eerste kennismaking met een activitytracker was de eerst Samsung Fit en die beviel ook goed. Nadat deze kapot is gegaan heb ik verschillende Chinese trackers geprobeerd maar telkens vielen deze tegen.
Afgelopen maand toch maar de Samsung Gear Fit 2 Pro aangeschaft, in combinatie met mijn Samsung S10 werkt dit weer perfect.
Als ik ga wandelen of gaat fietsen herkend hij gelijk de training en dankzij de interne GPS houdt hij precies bij hoeveel km en stappen je zet. Ook houd hij tijdens de training je hartslag bij en geeft al deze informatie netjes weer als je klaar bent.
De standaard bijgeleverde rubber band heeft echter wel scherpe randen waardoor ik snel een wondje aan mijn pols had.
Inmiddels een nieuw bandje besteld en zodra deze binnen is zal ik kijken of het makelijk te vervangen is.