MSI Optix MAG272C Zwart Review

29 april 2020, laatste update op 29 april 2020, 375 views Rapporteer

Fijn beeldscherm, door de smalle rand ideaal te combineren met andere beeldschermen

Pluspunten

• Response tijd
  • HDR
  • FreeSync
  • Scherm wordt langzaam helderder als je van zwart naar een vel gekleurd scherm gaat.

Minpunten

• Screen assistent

Dit beeldscherm heb ik gekocht om zijn jongere broertje de Optix MAg 271C niet meer zo zielig alleen (er stond een oude Medion naast die het benoemen niet echt waard is) te laten staan. Nu heb ik wel een 144hz en een 165hz scherm staan maar dat is niet te merken. Ik was bang dat de beeldscherm kromming (1800R en 1500R) wat complicaties op ging leveren, echter ben ik er achter gekomen dat de kromming van het scherm nauwelijks tot niets uit maakt. De response tijd is echt heerlijk, in vergelijking tot het Medion beeldscherm kon alleen een stoeptegel achteruitgang zijn.

Het beeldscherm zelf:
Pluspunten
Curve
Refesh rate
response time
Gaming app (alleen een beetje jammer dat je deze met een printer kabel aan moet sluiten voordat je hier gebruik van kan maken)
HDR ready met schaduw aanpassing
Bijna geen buiten rand

Minpunten
Screen assistent (beetje overbodig vind ik, dit kan zijn omdat ik er echt geen gebruik van maak. Het is meer voor de FPS players onder ons)

Heb jij ook een MSI Optix MAG272C Zwart?