Sony 49XH95 Zwart Review
17 april 2020, laatste update op 17 april 2020, 509 views
Rapporteer
Product gekocht
Prachtige tv met super levendige beeld ervaring. Echte een aanrader, zeker voor dit geld. Android tv is ideaal! De televisie is wat dikker dan de meeste tv's maar dat komt door Full Array LED-technologie.
Pluspunten
- HDR
- Kleurrijk
- vloeiend beeld
- android tv
Na twee weken met veel plezier te hebben gekeken naar deze 49 inch tv vond ik het tijd om mijn ervaringen met jullie te delen. Na het uitpakken en het installeren, wat overigens erg eenvoudig gaat via de telefoon, was ik zeer aangenaam verrast. De kleuren spatten werkelijk waar van het scherm met ongekende lichtsterkte. Wanneer er bijvoorbeeld schittering in het water te zien dan prikt het bijna aan de ogen zo veel licht produceert dit scherm. Dit komt uiteraard door de "Full Array LED-technologie" door het gebruik van deze technologie is de tv wel een stuk dikker dan de meeste tv. Het voordeel hiervan is dat Sony alle ruimte heeft om bijvoorbeeld speakers te plaatsen. Dit is dat ook wat ze gedaan hebben en het geluid is toch wel echt zeer goed te noemen. Tijdens de film is het fijn om niet alleen het geluid te horen maar ook te voelen en dat doen de twee kleine subwoofers erg goed. Voor deze tv is een soundbar geen must. Op netflix, wat overigens ook is ingebouwd, staan tegenwoordig steeds meer films en series met HDR of Dolby vision, dit is echt geweldig. Je bent bijna afgeleid tijdens het kijken door de details en de kleuren. Eigenlijk heb ik tot op heden geen minpunten kunnen ontdekken aan deze tv. Het is echt een topper qua beeld en geluid en zeker voor deze prijs. Ik zou hem echt iedereen willen aanraden.
Zie ook de afbeeldingen, hierop kan je goed de lichtsterkte en de grote inkijkhoek zien.