ASUS ROG Strix B450-E Gaming Review

p0wnisher
16 april 2020, laatste update op 16 april 2020, 472 views Rapporteer Product gekocht

ASUS ROG Strix B450-E Gaming

Prima product, hou alleen wel rekening dat je eerst je RAM plaatste daarna je CPU + Koeler plaatst voor je deze monteert in je kast. Lees de rest van mijn review voor meer info...

Pluspunten

• Mooie design
  • Stevig
  • Bluetooth 5.0
  • Veel ruimte voor extra aansluitingen.

Minpunten

• Prijs
  • CPU te dicht op de DIMM (Ram) Sloten

Prima product, hou alleen wel rekening dat je eerst je RAM plaatste daarna je CPU + Koeler plaatst voor je deze monteert in je kast. De CPU Socket zit erg dicht op je ram geheugen dus de Koeler van de Ryzen 5 3600 kan er maar op 1 manier op. *als ik de koeler met het logo naar mijn ram geheugen plaats past dit niet, deze moest dus de anderen kant op.

Er zit standaard een beugel in waar je een koeler in kan leggen, dat zal wel betreft alleen koeler's van Asus zelf zijn, nadat ik de beugel had verwijdert viel de plate naar beneden in de kast waar door ik me koeler niet meer kon plaatsten.

Heb jij ook een ASUS ROG Strix B450-E Gaming?

Heb je de BIOS ook moeten updaten voordat je hem met je Ryzen 5 3600 kon gebruiken?
Nee, plug and play :) alleen even in je bios kijken naar je RAM soms pakt hij niet je volledige snelheid niet, ook hier had ik gelukkig geen last van.
Ah nice ik lees namelijk verschillende dingen daar over. Dus was benieuwd waar ik eventueel tegenaan zou gaan lopen.

Ik ga namelijk binnenkort een pc bouwen met dit moederbord en een Ryzen 5 3600 :D
Ow nice zelfde setup.
had dit moederbord genomen voor me Sony headset :') altijd handig bluetooth

Heb daarnaast nog ram : Crucial Ballistix Sport LT BLS2K8G4D32AESBK *16GB*

Ik ga voor de:

G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-16GVKB
en
Gigabyte Radeon RX 5500 XT OC 4G

De uitdaging was om een 'game'pc te bouwen voor niet veel geld.

Ik denk dat het aardig gelukt is.
Als ik die 2 vergelijk dan valt me mijn keus nog aardig mee :)
Het is dat jou tip prijstechnisch in de buurt komt (maar alsnog duurder is :P)

Maar wel bedankt!